Cele mai norocoase 5 semne zodiacale chinezești din săptămâna 21 - 27 august 2023

Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Cinci semne zodiacale chinezești vor avea parte de noroc în această săptămână. 

1. Iepurele: numere norocoase
1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Iepure, norocul tău în această săptămână este intim legat de numerele norocoase. Dacă ești atras în mod natural de un anumit număr și îl consideri norocos, folosește energia acelor numere în această săptămână pentru a-ți spori norocul. Poți să le scrii în carnețelul tău, să agăți un banner lângă ușa ta sau chiar să le cernești pe degete și pe mână (dacă te simți bine). Cei care lucrează în mod profesional cu registre contabile și taxe vor fi extrem de norocoși în această săptămână. Dacă aveți un examen în curând, nu vă scrieți numerele norocoase pe hârtie!

În afară de asta, săptămâna ta va decurge fără probleme și va fi plină de aventuri de tip relaxat. Logodnele cu prietenii și familia îți vor aduce și ele noroc, dar numai dacă nu există conflicte sau dacă oamenii nu încearcă să ascundă sub preș chestiuni grave. Așa că ai grijă la asta.

2. Cal: noroc de carte
1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Cal, norocul tău în această săptămână va proveni din cărți și materiale de studiu. Aceasta este o veste excelentă dacă ești student, deoarece ai nevoie de acest noroc pentru a avea rezultate bune. Chiar și în general, vei beneficia foarte mult dacă vei petrece timp cu cărți și materiale de lectură în această săptămână. Ia-o acasă dacă ești atras intuitiv de un anumit volum din bibliotecă sau librărie.

Dacă te simți chemat, poți căuta răspunsuri din partea universului și prin intermediul cărților în această săptămână. Tehnica seamănă mai mult cu divinația și necesită o carte groasă de povești. Continuă să răsfoiești paginile până când te simți atras intuitiv de o pagină sau te oprești la una. Trebuie să descifrezi înțelesul așa cum se aplică la viața ta, așa că nu lua cuvintele la propriu sau la valoarea nominală!

3. Porc: noroc în relații
1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Fie că este vorba de relații platonice sau romantice, norocul tău din această săptămână este legat de relațiile interpersonale, Porc. Ești pregătit pentru niște interacțiuni intrigante? Pentru unii dintre voi, acest noroc va curge, de asemenea, atunci când vă veți răsfăța cu activități de îngrijire de sine, cum ar fi mersul la spa, cumpărăturile, cititul unei cărți sau petrecerea timpului cu cei mai buni prieteni. Asigură-te doar că îți canalizezi pozitivitatea în carieră sau într-un alt proiect personal, astfel încât să beneficiezi și tu de un impuls de productivitate.

Dacă te simți chemată, uleiurile esențiale te pot ajuta să te aliniezi cu norocul tău în această săptămână și să te conduci acolo unde bate vântul norocului. Vei avea nevoie de un difuzor de arome pentru acest lucru și de o piesă de meditație sonoră. Lasă parfumul de ulei esențial să se răspândească în spațiul în care locuiești și apoi găsește un buzunar de liniște pentru a medita. Universul îți va vorbi dacă îi permiți. Lavanda este o opțiune excelentă pentru ulei, dar puteți folosi și altceva care vă este plăcut.

4. Câine: stăpânindu-ți norocul
1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Câine, fii atent la gândurile și acțiunile tale în această săptămână. Ești stăpânul destinului tău în această perioadă. Norocul se va canaliza prin tine. Asta înseamnă că, dacă încerci să manifești ceva, ești pregătit în acest moment pentru a-l aduce în prim plan. Reversul medaliei este și el valabil. Gândurile și intențiile tale negative pot crea și ele ceva otrăvitor. Nu vă amestecați speranțele cu pesimismul, sau veți manifesta ceea ce vă doriți - doar pentru a regreta grav.

Dacă aveți timp, luați câteva zile de vacanță în această săptămână. Chiar și o scurtă excursie de weekend cu partenerul tău de viață îți va ridica sufletul și te va umple de ceea ce ai nevoie în materie de optimism și pozitivitate. Este de preferat să faceți acest lucru la începutul săptămânii, astfel încât să aveți suficient timp pentru a lucra cu magia pe care o ridicați.

5. Bivol: noroc în finaluri
1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Norocul săptămânii tale este legat de finanțe, în special de împrumuturi și credite. Dacă lucrezi la o bancă sau ai o operațiune de creditare, vei fi norocos în această săptămână. Timpurile se aliniază în favoarea ta. Această energie îi va binecuvânta și pe cei care vor să ia împrumuturi pentru o casă, studii superioare sau altceva. Ai grijă însă la banii pe care îi împrumuți în situații private.

Parfumurile florale vor fi extrem de norocoase pentru tine în această săptămână. Dacă aveți un parfum preferat, purtați-l mai des în această săptămână. Îți vei deschide uși pentru tine fără să realizezi cum se întâmplă. Parfumurile lemnoase sunt, de asemenea, excelente pentru acest lucru. Ferește-te de parfumurile grele, care dau greutate personalității cuiva. Nu te vor ajuta în această săptămână.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 aug 2023, 13:14 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience