Cele mai nepăsătoare 5 semne zodiacale. Sunt reci ca gheața

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor gregkorg
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor gregkorg

Oricât de mult ai încerca să ajungi la ele, atunci când se închid în fața ta devin mistere de nepătruns.

Cuvântul "rece" poate însemna multe lucruri: opusul căldurii sau rece din punct de vedere psihologic. Atunci când cuvântul "rece" este folosit pentru a descrie o persoană, înseamnă că este cineva care nu simte, este lipsit de simpatie, frigid sau indiferent la problemele și emoțiile altora.

Astrologia poate influența dacă personalitatea ta este mai mult rece decât caldă. Iar pentru cele mai reci semne zodiacale, există o mulțime de lucruri care le-au făcut să fie așa.

Se spune că semne zodiacale precum Săgetătorul, Vărsătorul, Fecioara și Taurul sunt cele mai reci din cauza modului în care se exprimă. Poate fi o măsură de apărare pentru a nu fi răniți, ar putea fi crescuți într-o familie lipsită de iubire sau s-ar putea să se simtă inconfortabil în a-și exprima sentimentele.

De cele mai multe ori, a fi rece este doar un mecanism de apărare. Nu vrei ca oamenii să se apropie prea mult de tine sau să profite de tine, așa că ridici un zid  pentru a-i ține la distanță. Când ești rece, este dificil să ai relații apropiate. 

Iată care sunt cele mai reci semne zodiacale din astrologie și de ce se comportă așa:

1. Rac (21 iunie - 22 iulie)

De ce sunt atât de reci Racii? Poate te întrebi cum cineva născut sub semnul Racului poate fi considerat în acest fel, când este cunoscut ca fiind atât de iubitor și emoțional. Dar tocmai emoțiile lor sunt cele care îi pot face reci. Dacă au fost răniți înainte sau dacă cineva i-a trădat în vreun fel, pot deveni foarte lipsiți de emoții. Se vor purta ca și cum persoana care a întrecut măsura este moartă pentru ei, iar odată ce te-au pus în acea categorie, nu mai există cale de întoarcere.

2. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii refuză să se lase dominați de emoțiile lor, așa că, dacă pot, preferă să pară reci decât să pară cineva care se lasă condus de sentimente. Deoarece Capricornii cred că a avea o imagine corectă este esențială pentru a avea succes, ei se asigură că imaginea lor este la punct. Ei tind să creadă că a fi prea sentimental te poate face să pari slab și dăunează modului în care te prezinți în fața celorlalți. De ce sunt Capricornii atât de reci? Ei bine, pentru că preferă să fie considerați ca fiind practici, logici și în control. 

3. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

De ce sunt Vărsătorii atât de reci? Totul are legătură cu faptul că Vărsătorii vor să-și țină emoțiile sub control - și le-ar plăcea ca și ceilalți oameni să facă la fel. Vărsătorii nu vor să-și pună mintea la contribuție pentru a ajuta pe cineva cu o problemă emoțională dacă pot evita acest lucru - nu la ei ar trebui să te duci atunci când ai nevoie de un umăr pe care să plângi. Cu siguranță pot părea reci și distanți, și sunt de acord cu asta.

4. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Există momente în care Fecioara crede cu adevărat că este cea mai deșteaptă persoană din încăpere și că toți ceilalți nu sunt nici pe jumătate la fel de geniali ca ei. Fecioarelor le place să învețe și să arate ceea ce au învățat. Dar de ce sunt Fecioarele atât de reci? Pentru că se concentrează atât de mult pe ceea ce se întâmplă în capul lor, încât uneori pot ignora ceea ce se întâmplă în inima lor. Pot părea prea deștepți pentru binele lor, reci și lipsiți de sentimente. Au tendința de a tinde spre perfecțiune și acest lucru îi face să aibă puțină răbdare pentru defecte, greșeli. Fecioarele nu sunt reci în mod deliberat; s-ar putea să nu fie nici măcar conștienți de felul în care apar în fața oamenilor.

5. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii pot fi imprevizibili - într-un moment sunt calzi și primitori, iar în următorul sunt reci, detașați și neprietenoși. Singurul lucru pe care te poți baza este că nu sunt niciodată complet indiferenți. Dar de ce sunt Gemenii atât de reci? Dacă i-ai rănit pe ei sau pe cineva pe care îl iubesc, va fi ca și cum cineva le-a coborât în mod deliberat termostatul personal la zero și îți vor face cunoscut cât de nemulțumiți sunt de tine. Nu le va păsa dacă ai o scuză bună pentru ceea ce ai făcut; ei vor ignora complet sentimentele tale și se vor închide atunci când vei încerca să vorbești cu ei. Este mult mai bine să aștepți până când se vor simți mai prietenoși pentru a merge la ei și a le cere iertare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel