Cele mai neinspirate cadouri de Crăciun. Topul produselor returnate de români

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Află în articol care este topul celor mai neinspirate cadouri de Crăciun.

Mai e puțin până la Crăciun, cu toții facem ultimele pregătiri și căutăm cele mai potrivite cadouri pentru cei din familie, prieteni sau colegi de muncă. Uneori, însă, este destul de greu să alegi cadoul potrivit, mai ales când cunoști mai puțin gusturile persoanei respective. Din aceasta cauză ajungem să alegem daruri neinspirate, care sunt înapoiate la magazin după sărbători ori date mai departe. În topul darurilor nefericite sunt chiar puloverele și cănile specifice de Crăciun, relatează PRO TV.

“Cred că pur și simplu cadourile tradiționale de genul pulovere de Crăciun, bluze sau lucruri de stat prin casă - papuci - eu nu sunt fan. În trecut a fost cazul, am schimbat un pulover am returnat niște papuci.”, mărturisește o tânără atunci când este întrebată dacă a primit cadouri care nu i-au plăcut.

Servicii de bucătărie, pe care orice om le are și la anumită vârstă zici că nu mai trebuie. Nu am zis că ce fac cu ele sau să le dau mai departe, le-am păstrat să fie acolo, că e cadou.”, spune o altă româncă.

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel