Cele mai mari forțe și slăbiciuni ale tale, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Natalya Letunova
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Natalya Letunova

Fiecare semn zodiacal are puncte forte și puncte slabe. Iată care sunt ale tale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Puncte forte ale Berbecului: Ca Berbec, ești determinat. Sunteți motivat în mod natural și nu este nevoie de prea multă convingere pentru a vă urmări visele. Ai o încredere naturală în tine care îi atrage pe ceilalți, iar acest lucru este contagios.


Punctele slabe ale Berbecului: Ca Berbec, ai tendința de a fi foarte irascibil. Uneori, emoțiile tale te copleșesc și acționezi mai degrabă din impuls decât din rațiune. Acest lucru te-ar putea determina să faci sau să spui din când în când ceva ce nu vrei de fapt să spui.

Taur (20 aprilie - 21 mai)

Puncte forte ale Taurului: Ca Taur, vei face un efort suplimentar pentru cei pe care îi iubești. Sunteți pasionat, devotat și de încredere. Oamenii apelează la tine pentru confort, deoarece știu că ești un umăr pe care se pot sprijini.

Puncte slabe ale Taurului: Ca Taur, uneori îți este greu să faci compromisuri cu ceilalți. Devii obsedat sau atașat de o persoană sau de o idee și îți este greu să renunți la asta. Poți fi încăpățânat până la refuz, ceea ce îi derutează pe ceilalți din cauza naturii tale generoase.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Puncte forte ale Gemenilor: Ca Gemeni, vă place afecțiunea. Îți place să știi că cineva te dorește pe tine și numai pe tine.  Ai o personalitate uriașă, iubitoare și tânjești să oferi afecțiune celor care o merită.

Puncte slabe ale Gemenilor: Ca Gemeni, ai tendința de a fi foarte pretențios și indecis. Nu ești niciodată în stare să te hotărăști pe deplin. Ceea ce îi face pe ceilalți să te considere inconsecvent. Ești peste tot cu emoțiile, ideile și gândurile tale. Te găsești în mod constant în situația de a te răzgândi din senin, așa că celorlalți le-ar putea fi greu să te ia vreodată prea în serios.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Puncte forte ale Racului: Ca Rac, ești un suflet creativ. Inima ta este făcută din aur. Simpatizezi cu ușurință cu cei din jurul tău. Ceilalți au încredere să apeleze la tine pentru orice sfat, deoarece ești inteligent din punct de vedere emoțional. Și reușești cu ușurință să-i convingi pe ceilalți să creadă orice ai de spus.

Punctele slabe ale Racului: În calitate de Rac, emoțiile tale iau deseori ce e mai bun din tine. Uneori poți fi prea emoțional, ceea ce înseamnă că permiți ca aceste emoții să-ți distrugă viața. Ca Rac, poți fi oarecum nesigur pe tine însuți, iar uneori acest lucru se proiectează asupra celor pe care îi iubești. Starea ta de spirit se poate schimba complet într-o clipă, așa că este greu pentru ceilalți să știe exact ceea ce simți.

Leu (23 iulie - 22 august)

Puncte forte ale Leului: Ca Leu, ești un lider înnăscut. Ai fost menit să ieși în evidență din mulțime și să strălucești mai mult decât ceilalți. Ești generos și ai o inimă imensă pe care îți place să o împarți cu cei care înseamnă cel mai mult pentru tine.


Punctele slabe ale Leului: Ca Leu, poți părea arogant în fața celorlalți. Uneori chiar egocentric sau egoist. Te trezești că te concentrezi mereu pe propriile nevoi, în loc să te concentrezi pe ale celorlalți. Îți place să faci totul în felul tău personal și îți este greu să fii flexibil sau să îți ajustezi acest comportament.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Puncte forte Fecioară: Ca Fecioară, ești o persoană muncitoare. Ai muncit din greu pentru a realiza tot ceea ce ai. Și ești rațional Îți folosești simțul practic în avantajul tău, prin urmare faci ca realitatea să se alinieze cu visele tale. Și, deși ești cu picioarele pe pământ și practic, încă tragi spre stele.

Punctele slabe ale Fecioarei: Ca Fecioară, ești excesiv de critic față de tine și față de ceilalți. Vă analizați în mod constant atât pe dumneavoastră, cât și pe ceilalți. Te trezești judecând pe cineva pe baza fiecărui lucru mic pe care îl poți găsi greșit. Te îngrijorează mult prea des ceea ce cred oamenii. Și ai tendința de a uita că judecarea celorlalți nu îți aduce niciun beneficiu nici ție.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Puncte forte Balanță: Ca Balanță, ești cel mai bun prieten al tuturor. Oamenii sunt atrași de personalitatea ta spumoasă și veselă și de natura ta reconfortantă și empatică. Oamenii te văd ca pe un fel de persoană care merge cu fluxul. Și îți place să fii în grupuri și să fii mereu în preajma multor oameni. Te poți adapta cu ușurință la aproape orice fel de situație în care te-ai putea afla.

Punctele slabe ale Balanței: Ca Balanță, ești total lipsit de confruntare. Nu-ți place să-i confrunți pe alții în legătură cu nimic și urăști să fii cel confruntat. Fugi de ea. Și ai tendința de a băga lucrurile sub preș, unde sunt ascunse pentru moment. Ca Balanță, urăști să te hotărăști în legătură cu practic orice și orice. Preferi să te conformezi deciziei altcuiva decât să fii nevoit să ți-o iei pe a ta.

Scorpion (23 octombrie - 22 noiembrie)

Puncte forte ale Scorpionului: Ca Scorpion, ești un prieten adevărat. Oricine este apropiat de tine va spune că este adevărat. Ești unic în felul tău. Iar celorlalți le este ușor să apeleze la tine atunci când au nevoie de sprijin emoțional.

Puncte slabe ale Scorpionului: Ca Scorpion, ești neîncrezător uneori. Celorlalți le este greu să aibă încredere în tine, deoarece ai întotdeauna un motiv alternativ. Aveți o tendință geloasă, ceea ce vă provoacă o cantitate enormă de autodispreț. Îți este greu să te bucuri pentru ceilalți atunci când îi invidiezi în secret în același timp.

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

Puncte forte ale Săgetătorului: Ca Săgetător, ai un excelent simț al umorului. Vă amuzați cu ușurință. Și vă place să îi faceți fericiți pe ceilalți și să îi mențineți în bună dispoziție. Poți fi o persoană prostuță. Iar ceilalți admiră acest lucru la tine. Ești o persoană care se simte bine și cu care ceilalți vor să fie în preajma ta.

 Puncte slabe: Ca Săgetător, ai tendința de a le promite celorlalți mai mult decât poți oferi cu adevărat. Vorbești un joc mare, iar uneori nu inițiezi acțiunea care să susțină acest joc. Ești un fan al metodei "gratificării instantanee" pentru aproape orice. Așa că te lupți cu răbdarea. Răbdarea pur și simplu nu face parte din vocabularul tău.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Puncte forte ale Capricornului: Ești auto-motivat. Aveți disciplina în sânge. Și te-ai antrenat singur în viață cu puțin sau deloc ajutor din partea unei surse exterioare până în acest moment al vieții tale. Ești cunoscut pentru că ești cel responsabil care face întotdeauna ceea ce trebuie, indiferent de circumstanțele date. Oamenii admiră cel mai mult acest lucru la tine.

Punctele slabe ale Capricornului: În calitate de Capricorn, s-ar putea să dai impresia că ești un "atotștiutor". Și, deși ai putea crede că le știi pe toate, acționând în acest fel le dai celorlalți o impresie negativă despre cine ești cu adevărat. Uneori îi forțează să creadă că ești condescendent și arogant.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Puncte forte Vărsător: Ca Vărsător, nu ai nevoie de nimeni. Ești un suflet independent. Și prosperi datorită faptului că ești capabil să ai grijă de tine însuți fără ajutorul nimănui altcuiva. Ești creativ, iar ideile tale sunt originale și inspirate. Ai idei geniale pentru care ceilalți te laudă cu adevărat.

Puncte slabe ale Vărsătorului: Ca Vărsător, ai tendința de a te comporta ca și cum nu ai sentimente interioare. Dai impresia de a fi lipsit de emoții, chiar distant. Și ți-e greu să dai semne de slăbiciune, ceea ce pentru tine înseamnă să arăți emoții. Și asta pentru că te dezvolți prin faptul că independența ta este cea mai bună și mai admirată calitate a ta.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Punctele forte ale Peștilor: Ca Pești, ești intuitiv. Știi ce simți în orice moment. Îți poți percepe emoțiile în orice moment, fără a fi nevoie să sapi prea adânc pentru a le găsi. De asemenea, ești în ton cu emoțiile celor din jur.

Punctele slabe ale Peștilor: Ca Pești, ai tendința de a face pe victima și te pricepi la asta. Ai putea părea un suflet trist, arătând mereu asta ca pe o emoție pe care o simți. Îți este greu să ai încredere nu doar în ceilalți oameni, ci și în tine însuți. Uneori rămâi prins în capcana propriei tale minți și îți este greu să privești partea bună a lucrurilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel