Cele mai LENEȘE zodii din ZODIACUL CHINEZESC. Profită de cei din jur cu mare artă

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Sunt zodii pentru care lenea e un stil de viață și, dacă au oportunitatea, vor zace pe canapea fără să miște un deget și se vor fofila mereu la muncă, găsind scuza perfectă sau pur și simplu ignorând totul cu o dezinvoltură uluitoare. Sunt cei care profită de pe urma altora cu mare artă!

Trăind într-o societate cu un ritm atât rapid, mulți oameni doresc să smulgă puțin timp liber dintr-o viață aglomerată. Și e de înțeles ca, din când în când, să ai nevoie pur și simplu să te lenevești un pic. 

Există însă câteva zodii care sunt leneșe de la mama natură și care, dacă au oportunitatea, vor lenevi peste măsură. Iat-ă care sunt acestea: 

Mistrețul

Cei sub semnul Mistrețului sunt leneși în viața de zi cu zi. Sut relaxați, de regulă, mai puțin competitivi și lipsiți de dorința de a acționa, par a face totul, întotdeauna, în pas lent și sunt la limită cu orice fac în viață, doar ca să poată spune că au făcut și ei ceva. Își doresc o viața simplă și cred că a fi la înălțimea standardului este suficient și un grad adecvat de lene poate salva o mulțime de probleme pentru ei, lăsându-i pe alții fără cuvinte. Lenea lor poate fi interpretată ca fiind zgârcenie, câteodată. Sunt convinși că cineva va face treaba murdară în locul lor atâta timp cât se comportă ca un copil răsfățat, fie vărsând câteva lacrimi, fie simulând o durere de burtă. De fapt, sunt leneși pentru că sunt răsfățați.

 

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel