Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Știi acei oameni care par să se trezească mereu pe partea greșită a patului? Sunt morocănoși, agitați și, probabil, nu vor să-ți acorde nici măcar o clipă din zi. Le place să rămână singuri, iar când sunt cu alții par puțin închiși. Oamenii devin irascibili atunci când lucrurile nu merg așa cum vor ei, dar acești oameni ar putea, de asemenea, să aibă probabil un semn astrologic în comun. 

1. Vărsător

Vărsătorul își pune independența și timpul petrecut singur mai presus de orice altceva. Dacă te pui în calea acestui lucru, cu siguranță îi vei face irascibili. Nu le place să li se încurce rutina și au un anumit mod de a face lucrurile, așa că atunci când axa lor este dată peste cap le afectează foarte mult starea de spirit.

Sunt un semn fix iubitor de libertate, care poate lucra destul de bine cu ceilalți dacă își acordă o pauză potrivită pentru a se regrupa, spune Ryan Marquardt, astrolog și fondator al Ryan's Astrology pentru Best Life. Dar atunci când aceste semne de aer nu-și acordă suficient timp pentru a se reseta și a se reîncărca, pot fi destul de dificil de înțeles cu ei. "Vei observa că vor deveni pesimiști și vor face pe avocatul diavolului la aproape tot ceea ce spui", spune Marquardt.

2. Gemeni

Gemenii sunt reprezentați de gemeni, iar această natură duală le permite să fie versatili și adaptabili. Se comportă ca niște cameleoni și se pot integra cu ușurință în orice scenariu social, dar sunt, de asemenea, predispuși la schimbări de dispoziție, iar a face o figură bună pentru o mulțime poate fi obositor după un timp. "Elementul aer, care guvernează comunicarea, îi face pe Gemeni predispuși la a fi irascibili atunci când sunt neînțeleși sau nu sunt ascultați", spune Rachel Clare, astrolog profesionist la Mystic Sense. Sunt iuți la minte, dar au, de asemenea, tendința de a gândi prea mult lucrurile. Vor deveni irascibili dacă gândurile lor devin prea copleșitoare și vor sfârși prin a se răzbuna pe ceilalți.

Clare adaugă că aceste semne de aer ar putea deveni, de asemenea, morocănoase atunci când se plictisesc și simt că nu obțin suficient din interacțiunea lor actuală.

3. Rac

Se știe că cei din Rac sunt cunoscuți ca fiind neclintiți și solidari, dar sunt, de asemenea, guvernați de Lună, care se ocupă de toate sentimentele și emoțiile mari, așa că au tendința de a fi mai morocănoși decât alții.

Aceste semne de apă au pantalonii lor irascibili atunci când simt că nu primesc suficient sprijin emoțional din partea oamenilor din jurul lor. "De asemenea, pot fi foarte irascibile atunci când le este foame sau sunt obosiți, așa că este important să te asiguri că sunt bine hrăniți și odihniți", spune Clare.

În general, dacă le spui că îi iubești și îi menții hrăniți, poți evita partea mai irascibilă a Rac.

4. Capricorn

Capricornii vor să fie iubiți ca oricine altcineva, dar energia lor nu este întotdeauna caldă și primitoare. Deși de multe ori pare că sunt roboți lipsiți de emoții, ei au o latură moale. Marquardt explică faptul că ei nu încearcă să emită o vibrație de neatins, așa că se simt jigniți când oamenii îi privesc în acest fel - ceea ce poate deveni un mic cerc vicios. Ei devin mai irascibili și tind să se izoleze, "și cu cât devin mai irascibili, cu atât mai puțini oameni vor să se apropie de ei, iar ciclul continuă", spune Marquardt.

Capricornii trebuie să se deschidă mai mult și să își împărtășească vulnerabilitățile, astfel încât oamenii să le vadă bunătatea în locul irascibilității lor.

5. Fecioară

În timp ce Fecioarele sunt persoanele care acordă mereu atenție fiecărui mic detaliu și care păstrează un aer practic, au și tendința de a deveni pretențioase și irascibile. Aceste semne de pământ adoră să dețină controlul, așa că renunțarea la acest lucru sau sentimentul că lucrurile nu merg conform planului îi va face imediat iritați.

Planeta lor guvernatoare, Mercur, este asociată cu comunicarea și mintea, așa că Fecioarele se luptă uneori cu indecizia și anxietatea. Deși pot schimba rapid cursul, dacă nu sunt cei care conduc nava, pot deveni capricioși.

"Dacă o Fecioară pare irascibilă, este probabil cel mai bine să îi oferiți puțin spațiu pentru a rezolva lucrurile în felul lor metodic", spune Clare.

6. Berbec

Bebelușii devin destul de irascibili și, fiind primul semn zodiacal, Berbecii au un mod de a funcționa asemănător cu cel al bebelușilor, chiar și ca adulți în toată firea. Berbecii sunt cel mai irascibil semn zodiacal pentru că acționează adesea din impuls și se stresează cu ușurință, ceea ce îi poate face să fie morocănoși și să fie dificil de înțeles cu ei.

"Când ai văzut un Berbec devenind irascibil sau agresiv doar o singură dată, îți va fi greu să îl vezi altfel decât ca pe un baton de dinamită care poate exploda în orice moment", spune Marquardt.

Aceste semne de foc regretă de obicei că au fost atât de reactive, dar le este greu să învețe din greșelile lor și să-și schimbe comportamentul, potrivit bestlife.com

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 iun 2023, 18:19 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience