Cele mai întâlnite greșeli în materie de modă. Te vor face să arăți mult mai bătrână

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Monica Silva
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Monica Silva

Știați că există mai multe greșeli de modă care vă pot face cu ușurință să păreți mult mai în vârstă? Iată care sunt acestea.

 O ținută complet neagră

Negrul se potrivește la orice, știm cu toții asta. Totuși, o ținută all black nu este o idee bună dacă vrei ca oamenii să îți judece corect vârsta. De fapt, negrul vă poate face să păreți destul de palidă, ceea ce îi va face automat pe oameni să vă evalueze vârsta mai mult. Combină o ținută neagră cu puțină culoare și vei vedea că este un look mult mai frumos și mai tineresc!

Bijuterii mari (în special perle)

Bijuteriile mari nu sunt tocmai la modă în acest moment. În schimb, oamenii optează din ce în ce mai mult pentru bijuterii mai mici, discrete. În acest fel, bijuteriile sunt doar acel ceva în plus care face ca ținuta ta să arate bine, în loc să îți acapareze întregul look. În plus, bijuteriile mai mici nu numai că te fac să arăți mai elegantă, dar te fac să pari și puțin mai tânără. Un sfat în plus: evitați perlele, deoarece acestea fac rapid ca o ținută să pară banală.

Ciorapi sau colanți maro

Colanții sau ciorapii pot completa cu adevărat multe ținute. Este greu să dai greș cu o pereche de colanți negri, dar o pereche maro poate fi puțin mai complicată. Mai ales dresurile maro într-o nuanță mai închisă decât propriul ton al pielii nu sunt o idee bună. Acest lucru se datorează faptului că îți va face picioarele să pară fals bronzate, ceea ce te va face rapid să pari mai în vârstă.

Machiaj negru la ochi

La fel ca o ținută all black, machiajul all black te poate face să pari palidă. În plus, acel eyeliner negru gros nu va face decât să vă accentueze liniile și ridurile. Este mai înțelept să optezi pentru maro, verde măsliniu sau gri cu machiajul ochilor. Acest lucru nu numai că îți va face ochii mai frumoși, dar te va face să pari mai tânără.

 Îmbrăcăminte cu imprimeu floral

Nu suntem împotriva hainelor cu un imprimeu, dar nu trebuie să exagerezi. Alegând un singur articol cu imprimeu și combinându-l cu o ținută altfel liniștită, te asiguri că nu dai impresia că ești o persoană care vrea să fie prea la modă. Ai grijă mai ales la hainele cu imprimeu floral: dacă sunt prea largi, vei arăta rapid ca bunica ta. Așadar, alege o haină care să ți se potrivească bine corpului tău.

Fuste lungi

Un alt articol de îmbrăcăminte care te poate face să pari rapid demodată este fusta lungă. Dacă asortezi o fustă lungă cu pantofii sau cu un top nepotrivit, totul pare rapid destul de scorțos. Optați pentru un top bine ajustat și o pereche de tocuri frumoase și puteți scăpa cu bine.

 Eșarfe de mătase

Eșarfele de mătase par utile pentru a ascunde ridurile și liniile de pe gât. Cu toate acestea, ele fac, de asemenea, ca partea superioară a corpului să pară mai lungă și fac ca ținuta ta să iasă în evidență. Nu sunt ideale dacă nu vrei să fii considerată bătrână. Prin urmare, eșarfa de mătase este mai bine să fie lăsată în dulap.

Ruj închis la culoare

În cele din urmă, pe lângă machiajul negru pentru ochi, rujul închis nu este o idee bună dacă vrei să pari tânără. Nu numai că atrage atenția inutil, dar te face să pari mai în vârstă. Prin urmare, este o idee mai bună să optezi pentru o nuanță neutră sau deschisă pe buze, potrivit tips-and-tricks.co

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel