Cele mai instagramabile locuri din Dubai. Unde trebuie să ajungi neapărat, cu ocazia primei vizite în acest oraș uluitor

Data publicării:

Un studiu Facebook a constatat că dacă o destinație este „Instagramabilă”, acest aspect reprezintă un factor major al atractivității sale, iar 67% dintre utilizatorii de Instagram care postează despre călătorii folosesc platforma pentru a găsi inspirație pentru unde să meargă în continuare. 

De la realizarea de momente demne de Insta, până la punerea în scenă a acelei fotografii perfecte la apus de soare, până la amenajarea scenei perfecte pentru un selfie, vizitatorii Dubai pot surprinde momente memorabile cu fiecare ocazie într-o multitudine de locații emblematice. Și, când începeți să vă planificați vacanța de vară, rețineți și că Dubaiul vă așteaptă cu o ofertă uimitoare: KIDS GO FREE IN DUBAI.

Experiențe ecvestre demne de Instagram la Al Jiyad Stables

Mergeți la Al Jiyad Stables, în inima deșertului arab, care găzduiesc peste 100 de cai arabi pur-sânge și căprioare de rasă mixtă. Prezentând o gamă largă de hack-uri și lecții în deșert pentru călăreți de toate nivelurile, Al Jihad oferă o experiență de neuitat, demnă de fotografiat, pe un fundal de dune de nisip ondulate. Petreceți-vă după-amiaza explorând grajdurile și întâlnind caii, poneii și mânjii înainte de a pleca în deșert pentru o plimbare la apus.

 

O fotografie uimitoare cu orizontul doar la The Address Sky Views Observatory

Această locație din centrul orașului este locul perfect pentru a vă bucura de întregul oraș cu trei oferte distincte adecvate pentru Instagram: observatorul, toboganul de sticlă și pentru cei mai aventuroși - Edge Walk, toate oferind vederi impresionante ale orizontului Dubaiului și nu numai.

 

Un set up perfect pentru un selfie la The View 

The View at The Palm este o punte de observație de 360 ​​de grade în vârful The Palm Tower din Palm Jumeirah din Dubai, oferind vederi panoramice neobstrucționate asupra Palm Jumeirah, Golful Arabic și orizontul Dubaiului. Situat la 250 de metri deasupra solului, The Next Level at The View este cel mai înalt punct de observație din Palm Jumeirah și oferă oaspeților șansa de a surprinde selfie-ul suprem.

Experimentați fiorul unui rollercoaster

IMG Worlds of Adventure este unul dintre cele mai mari parcuri tematice interioare din lume, cuprinzând patru zone tematice, și anume Cartoon Network, Lost Valley Dinosaur Adventure, MARVEL și IMG Boulevard. Cel mai mare parc tematic interior din Dubai este locul perfect pentru a petrece ziua cu familia, cu plimbări potrivite tuturor - de la copii mici la pasionați de adrenalină. Bucurați-vă de o zi plină de acțiune, plină de senzații tari, râsete și distracție și petreceți timp cu personaje foarte iubite, cum ar fi Powerpuff Girls și Avengers.

Poza perfectă

Dubai Frame, care oferă vederi panoramice spectaculoase ale orașului, precum și o privire asupra istoriei Emiratelor Arabe Unite, constă din două turnuri înalte de 150 de metri, conectate printr-un pod de sticlă de 93 de metri în partea de sus, cu un muzeu la parter. Semănând cu o ramă foto, cartierul istoric al Dubaiului poate fi văzut la nord, în timp ce sudul oferă priveliști uluitoare ale orizontului modern al orașului.

Vezi Museum of the Future de la Monkey Bar

Amplasat în hotelul la modă 25hours Hotel, Monkey Bar este situate pe acoperiș și are vedere panoramică la Museum Of The Future (Muzeul Viitorului), care a fost descris drept „Cea mai frumoasă clădire din lume”, cu designul său de sferă în formă de torus și caligrafia arabă frumos sculptată în exteriorul clădirii. Oferind un meniu de inspirație latină, oaspeții de la Monkey Bar se pot răsfăța cu tacos, tostadas și frigărui, în timp ce surprind fotografia perfectă a clădirii emblematice și a Downtown Dubai.

 

Fă-ți o fotografie în cel mai înalt punct al lumii la At.mosphere

Situat la etajul 122 al Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, At.mosphere este unul dintre cele mai înalte restaurante din lume. Mergeți pentru un ceai târziu după-amiaza și surprindeți apusul de soare peste peisajul orașului Dubai, luminând Fântâna Dubai, clădirile din centrul orașului și nu numai, în timp ce gustați sandvișuri delicioase și prăjituri și deserturi decadente.

O fotografie de colecție la Al Khayma Heritage Restaurant

Mergeți în vechiul Dubai și în cartierul istoric Al Fahidi și descoperiți o bijuterie culinară ascunsă la restaurantul Al Khayma Heritage. Situat într-o curte cu felinare care împodobesc pereții, restaurantul este destinația ideală pentru a experimenta Dubaiul așa cum a fost în anii trecuti. Sorbiți o ceașcă de gahwa (cafea tradițională arabă), gustați loqaimat (bile tradiționale de aluat acoperite cu sirop de curmale) și bucurați-vă de muzică tradițională pentru coloana sonoră și locația perfectă pentru un Instagram Reel, inspirat din Emirate.

 

Surprinde o imagine desprinsă din altă lume la Museum of the Moon

Vizitați uimitorul Museum of the Moon (Muzeu al Lunii) și gustați cafeaua tradițională și curmale în timp ce descoperiți cultura și moștenirea Emiratelor Arabe Unite. Muzeul permite vizitatorilor să observe și să contemple asemănările și diferențele culturale din întreaga lume și să surprindă o fotografie din această lume a operei de artă a instalației interioare.

O fotografie inovatoare la Museum of the Future

Clădirea demnă de Instagram este o minune arhitecturală și inginerească care prezintă trecutul în timp ce privește în viitor către o lume futuristă. Uimitoarea clădire în formă de torus este împodobită cu caligrafie arabă care simbolizează pasiunea umană pentru expresia creativă și arte. Vizitatorii pot privi dincolo de ceea ce văd astăzi pentru a explora inovații futuriste și noi posibilități în acest muzeu interactiv plin cu exponate captivante și noi concepte tehnologice.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel