Acestea sunt cele mai incompatibile zodii. Mihai Voropchievici: "Nu se rezumă doar la o prietenie"

Mihai Voropchievici, captură video Astro Fanatik
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Astro Fanatik

Mihai Voropchievici prezintă cuplurile de zodii care au mai mereu scântei, dar care, totuși, reușesc să conviețuiască.

Cuplurile din horoscop care se dispute constant, conform afirmațiilor lui Mihai Voropchievici: "Par să fie aproape de despărțire"

În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Mihai Voropchievici a dezvăluit cuplurile din zodiac care se confruntă adesea cu conflicte. Cu toate acestea, există elemente care îi mențin pe nativi împreună.

Potrivit lui Mihai Voropchievici, unele perechi zodiacale se ceartă chiar și în momentele speciale. "Pare că sunt aproape de despărțire. Cu toate acestea, există ceva care îi leagă împreună", a afirmat specialistul în numerologie.

 

Berbec și Leu

Două semne zodiacale inflamate, care sunt extraordinar de viguroase, din toate perspectivele. Constituie o pereche arzătoare, dar cu numeroase dezacorduri. Se simt încântați când se contrazic, dar depun eforturi pentru a-și soluționa problemele în vederea unei conviețuiri. Sunt sinceri și valorizează sinceritatea, chiar dacă adesea dețin perspective divergente.

Când situația se situația se încinge, berbecul agresiv și leul arogant, își aruncă vorbe grele și niciunul nu dă înapoi. Ai impresia că s-a dezlănțuit iadul, dar nu își poartă pică. Totul revine la normal după ce a erupt vulcanul. După o ceară, legătura sexuală dintre ei, ajunge ala cote maxime.

Taur și Scorpion

Atunci când un semn de pământ și unul de apă se alătură ca parteneri, intră într-o armonie în care se desfășoară o furtună de sentimente, dar într-un mod pozitiv. Este aproape imposibil ca un Taur și un Scorpion să mențină o relație pur platonică, limitată la prietenie.

Aceste zodii nu se rezumă doar la o prietenie platonică, deoarece au o atracție sexuală similară. Deși își încântă viața sexuală, aceste semne zodiacale se numără printre cele mai încăpățânate din întregul horoscop. Aceasta poate genera diverse probleme, care se traduc în dispute serioase. Scorpionul preferă schimbarea, în timp ce Taurul caută stabilitatea. Cu toate că sunt diferite, legătura emoțională și sexuală le determină să lupte pentru relația lor.

Rac și Capricorn

Ambele semne zodiacale manifestă o predilecție pentru stabilitate și sunt legate de o iubire profundă. Racul și Capricornul se numără printre cele mai puțin emoționale semne zodiacale. Cu toate acestea, ambele zodii aspiră la o conexiune emoțională puternică, de aceea au așteptări ridicate unul față de celălalt, care deseori nu sunt îndeplinite și asta generează numeroase conflicte.

Cu toate că nu exprimă în mod deschis emoțiile, pasiunea lor rămâne intactă. Într-o relație, Racul și Capricornul devin parteneri foarte atașați, iar neînțelegerile și certurile lor reprezintă punctul de pornire al unei relații solide. Ei nu pot construi ceva durabil fără a avea dispute. Cu cât intensitatea și adrenalina sunt mai mari, cu atât pasiunea lor crește.

 

Gemeni și Balanță

Între cele două semne zodiacale există posibilitatea unei despărțiri. Ambele semne de aer formează o pereche perfectă. Se completează reciproc, se concentrează asupra relației lor, dar sunt total diferiți. Gemenii sunt destul de neconsecvenți, schimbându-și adesea opinia, în timp ce Balanța este stabilă, ceea ce poate genera numeroase dispute.

Gemenii preferă să fie lideri, iar Balanța, fiind mai echilibrată, tinde să îi urmeze pentru a menține armonia. Aceasta este o resursă benefică în relația lor. Ambele semne nu își exprimă sentimentele reciproc și pot apărea conflicte violente. Cu toate acestea, își arată un respect deosebit și merg înainte, cu excepția cazului în care intervenția infidelității.

 

Săgetător și Pești

Aceste două zodii sunt diferite, ceea ce le creează de multe ori probleme, însă momentele lor sunt bune și atât de frumoase încât dacă pot trece peste ceea ce îi desparte. Merită tot efortul să rămână împreună. Le place să se bucure de viață și să o trăiască din plin.

Amândouă zodii sunt zodii libere, dar mai au și nevoi emoționale diferite. Schimbarea e binevenită de multe ori. Problemele pot apărea și pentru faptul că Peștii vor mai multe decât pot oferi de multe ori Săgetătorii. Fiecare are o părere diferită despre ceea ce înseamnă o relație fericită. Peștii ajung să plângă iar Săgetătorii nu vor să își ceară iertare", a spus Mihai Voropchievici pentru Antena 3 CNN.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 25 iun 2023, 13:34 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience