Cele mai haotice semne zodiacale. Adoră să stârnească probleme

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Enrique Meseguer
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Enrique Meseguer

Dacă ai de-a face cu cineva care se simte cel mai bine când creează drame și își transformă energia în diverse emoții, înseamnaă că ai întâlnit pe cineva cu o personalitate haotică.

1. Scorpionul (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este extrem de haotic. Fiind cel mai haotic semn, acești creatori de probleme adoră să provoace haos și probleme. Să iubești haosul și să îl aduci oamenilor este ceea ce te poți aștepta de la Scorpion. Da, sunt foarte inteligenți și foarte iubitori, dar sunt cei mai răi manipulatori de pe pământ și o fac cu minciuni, seducții, promisiuni ... și mai multe minciuni. Unde creează ei cel mai mare haos? În dragoste. Și nu le pasă. Nu le pasă dacă ai semnat pentru o mare iubire și te-ai ales cu un haos cu inima frântă. Aceasta este cartea lor de vizită. Le place la nebunie.

2. Leu (23 iulie - 22 august)

Impulsivul Leu aruncă prudența în vânt și face ce vrea, când vrea, indiferent de consecințe. Acesta este haosul în acțiune. Leul este încăpățânat și egocentric și trebuie să facă cum vor ei. Ei bine, asta e foarte bine într-o lume fantastică, dar în lumea reală, nu poți obține întotdeauna ceea ce vrei. Din păcate, Leul nu ia în considerare acest raționament și își forțează drumul până când obțin ceea ce vor, ceea ce, fără îndoială, provoacă haos. Iar haosul provoacă confuzie, sentimente rănite, nesiguranță și o mulțime de alte lucruri de care Leului nu-i pasă deloc. Ei provoacă haos pentru emoția de a face totul .Inutil să mai spunem că provocarea haosului este una dintre distracțiile lor preferate.

 

3. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii fac lucruri "doar ca să vadă ce s-ar întâmpla". Ei nu sunt preocupați de cum se va termina totul, ci doar de cât de multe probleme și nebunii pot fi provocate pe moment. Haosul îi face pe Gemeni să se simtă vii. Ei vor drena relațiile în câteva secunde, pur și simplu pentru că fac alegeri atât de proaste, dar aceste alegeri sunt forjate în focul haosului. Gemenii nu au nicio idee despre ceea ce fac; ei numesc această lipsă de preocupare "trăirea momentului", dar realitatea este că acțiunile lor sunt tot haos, tot timpul. Haosul este modul Gemenilor de a nu face față realității. A provoca probleme și haos este hobby-ul lor.

4. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioara urăște haosul, dar asta nu îi împiedică să îl creeze zilnic. Având în vedere că le place atât de mult să agite lucrurile, cineva ar putea să se uite la ei și să afirme că adoră absolut tot haosul. Ceea ce se întâmplă de fapt este că Fecioara crede întotdeauna că au dreptate, indiferent de situație. De asemenea, sunt furibund ofensate de oricine nu este de acord cu ele și, pentru a dovedi că au dreptate, vor crea o întreagă ficțiune de minciuni doar pentru a te atrage de partea lor. Când minciunile sunt descoperite, urmează haosul. Nu poți avea încredere în Fecioară, niciodată.

5. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Haosul, pentru un Taur, este doar o zi ca oricare alta. Taurii adoră să petreacă. Nu e de mirare că iubesc atât de mult haosul. Haosul reprezintă lipsa de control, circumstanțe incontrolabile și rezultate neprevăzute sălbatice. Este ideea că nu pot controla ceea ce va urma, iar în această lume obsedată de control, este ca o gură de aer proaspăt să nu știi de fapt ce va urma. Să vină haosul. Taurul este chiar acolo, gata și așteptând să stingă focul cu benzină.

 

6. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Un alt semn care se plictisește atât de tare încât apelează la haos pentru a-și găsi senzații tari este Vărsătorul. Vărsătorii își imaginează dezastre. Vărsătorii sunt cei mai mari ciudați, dar și cei mai nebuni dintre toate semnele zodiacale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel