8 Martie 2022- Ziua Femeii. Cele mai frumoase mesaje și urări

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Urări și mesaje de 8 Martie, ziua Internațională a femeii.

Mame, bunici, soții, surori... toate sunt femei, iar ziua de astăzi este despre ele. 8 Martie sau, cum mai este cunoscută, Ziua Mamei este o sărbătoare internațională dedicată sexului frumos.

Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, pentru a se recunoaște toate meritele și realizările, pe care femeile le aduc în fiecare zi, în țara lor, dar și pentru a combate discriminarea. Astăzi, 8 Martie se sărbătorește în peste 60 de țări din întreaga lume.

Iată cele mai bune urări, cu ajutorul cărora poți surprinde femeia din viața ta:

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!"

„Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!”

„De 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„De 8 martie îți urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră, prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„8 Martie este o zi plină de feminitate, zâmbete şi căldură sufletească. În această zi remarcabilă noi, bărbaţii, venerăm cu un deosebit respect – mamele, prin tandreţe şi iubire – soţiile, prin dragoste şi grijă părintească – fiicele, prin veşnice aduceri aminte – bunicile. ”

„Fiţi înconjurate de căldură, tandreţe, armonie, dragoste, înţelepciune, zâmbete de copii, bunăstare, sănătate Dumneavoastră şi apropiaţilor Dumneavoastră. Fie ca pacea şi înţelegerea să domine mereu în familiile Dumneavoastră."

„Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani, draga mea soție/mamă/bunică!”

„Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

„Mama!Ce cuvânt simplu…ce semnificație mirifică…Mama e cea care îți dă viață, te învață primii pașii în viață,primele cuvinte…ea te învață tot ce e important în viața ta! Mama... ești îngerul meu păzitor. La munți ani!”

”Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani, tuturor femeilor!”

''Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 MARTIE cât mai frumos!''

„Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiționat și că ai avut grijă de mine toată viața, iți sunt recunoscătoare pentru că îți pasă de viața mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău.  Îți urez o zi plină de voie bună și sper ca dragostea mea să îți umple viața la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.”

„Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. La mulţi ani, mamă!”

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel