Cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Ion. Surpinde-i pe cei dragi cu un „La mulți ani” deosebit

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Ți-am pregătit cele mai frumoase mesaje prin care îi poți surprinde pe cei dragi, în ziua de 7 ianuarie, de Sfântul Ion.

Pe 7 ianuarie, toți creștinii au motiv foarte mare de sărbătoare. Sfântului Ioan Botezătorul este sărbătorit de toată lumea, iar aproximativ 2 milioane de români își serbează onomastica, cu această ocazie. Așadar, cu siguranță și tu ai o persoană dragă căreia să-i urezi „La mulți ani” pe data de 7 ianuarie, iar noi ți-am selectat cele mai reușite mesaje, pentru a-i surprinde pe cei dragi în cel mai frumos mod posibil. 

„De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate, de toate să ai parte! La mulți ani, Ioane!”

„Cu ocazia zilei tale de nume, îţi doresc să ai parte de toată bunătatea vieţii, de fericire şi de împliniri.”

„Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Ioan cât mai frumoasă!”

”Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

”Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, împliniri și multă iubire! La mulți ani!”

Urări și mesaje de Sfântul Ion

„La mulți ani, dragă Ionuț! Să ai parte numai de împliniri, iar viața să îți fie o eternă sărbătoare!”

„Fie ca Sfântul Ioan să îți călăuzească pașii spre fericire și împliniri. La mulți ani, Ionuț!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!”
 

„Astăzi, de Sfântul Ion, vă doresc tot ce este mai bun în viitor și să fiți sănătoși. Vă mulțumesc pentru iubirea necondiționată pe care o aveți pentru fiecare dintre noi!”

„Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, și un sincer: La mulți ani, Ioane!”

Cele mai frumoase urări de Sfântul Ion

”Îți urez „La mulți ani”, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

„Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur ca Sfântul Ion, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sincera şi necondiţionată.”

„Fie ca această zi de Sfântul Ioan să te ducă pe culmi și mai înalte de succes și prosperitate. Să ai o zi frumoasă! La mulți ani!”

„La multi ani, fericire, împăcare sufleteasca, flori, iubire, sănătatea să te pălească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!”

„Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani, Ioan!”

„De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare și iubitoare. La mulți ani!”
 

„Fie ca darul iubirii, al fericirii, al împlinirii să fie ale tale începând de astăzi, de ziua ta! La mulţi ani, Ioana!”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel