Cele mai frumoase flori pentru decorul de Crăciun. Arată minunat și adaugă un pic de farmec acestei sărbători/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Crăciunul este după colț și, prin urmare, devine important să începem să planificăm și să căutăm decorațiuni pe care ni le-am dori pentru această zi. Există unele flori care ar adăuga la decorațiunile tale. Mai jos este o listă cu toate florile care ar putea adăuga o notă hipnotizantă la decorul tău de Crăciun.

Crăciunița

Acestea sunt una dintre cele mai folosite plante de Crăciun, iar florile sale adaugă multă carismă și sporesc atmosfera. Cele mai comune culori în care vine floarea variază de la roz la roșu. Acestea sunt întâlnite cel mai des în timpul decorurilor de Crăciun.

Orhideea

Acestea sunt una dintre cele mai iubite și dorite plante de către toți în orice perioadă a anului. Acestea înfloresc în diverse culori și sunt și parfumate. Acestea se găsesc destul de bine în toată lumea, oriunde și oricând găsesc o temperatură decentă pentru ele. Această plantă ornamentală este foarte folosită în decorațiuni și, prin urmare, face una dintre cele mai uimitoare plante de folosit în acest sezon de Crăciun.

Bradul

Crăciunul este după colț și toată lumea trebuie să intre în sentimentul în sezonul festiv. Și ce mod mai bun de a face acest lucru decât să găsești un brad de Crăciun perfect pentru tine. Acesta este un obicei asociat cel mai mult cu Crăciunul și chiar dacă oamenii au acum opțiunea pomilor de Crăciun artificiali, cei naturali sunt mult mai buni. Aceștia sunt conifere care pot supraviețui pe tot parcursul anului!

Cyclam

Aceste flori frumoase sunt cultivate cel mai mult în climatul mediteranean. Acestea preferă în mod natural toamna, iarna și primăvara pentru a crește și au mai mult de 20 de tipuri de specii. Acestea vin în culori albe, roz și chiar roșu închis. Adăugând o notă festivă, acestea vă vor pune în valoare decorațiunile.

Cactus de Crăciun

Ele înfloresc exact în perioada potrivită pentru Crăciun și, prin urmare, sunt una dintre cele mai folosite flori ornamentale pentru Crăciun. Această plantă crește mai ales în habitatele umbroase și există în jur de 6 până la 9 specii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel