Cele mai elegante semne zodiacale. Se îmbracă frumos, dar sunt și foarte diplomate într-un dialog

Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Iată care sunt cele mai diplomate, dar și elegante zodii.

Eleganța este o trăsătură la care foarte multe persoane aspiră, fie că vorbim de felul de a te îmbrăca sau la trăsătura de caracter, însă unele zodii au acest lucru în sânge. Așadar, există mai multe semne zodiacale, care, potrivit astrologilor, sunt guvernate de această trăsătură, așa că citește mai jos, pentru a vedea dacă te numeri printre ele.

 

1. Scorpion

Scorpionii sunt secretoși. Nu sunt susceptibili de a fi sufletul petrecerii, dar au o anumită reținere în situațiile sociale.

"Personalitatea Scorpionului știe exact unde sunt limitele și când trebuie să se oprească", spune Jill Loftis, astrolog și fondator la Nuit Astrology. "Există o anumită inteligență și o natură statornică care poate fi citită ca fiind elegantă și reținută.”

Scorpionul își poate juca rolul, dar dacă îi greșești, nu fi surprins dacă devin un pic mai intens. Sunt, de asemenea, foarte atenți și vor aștepta până la momentul potrivit pentru a te lovi, dacă simt că este necesar.

 

2. Capricorn

„Deși, de obicei, nu sunt cei mai bine îmbrăcați într-o încăpere, Capricornii sunt în mod natural eleganți în comportamentul lor", spune Tara Bennet, astrolog și coach spiritual la Mediumchat. „Ei sunt gazde excelente și își pierd încet controlul atunci când lucrurile merg prost.”

Loftis spune că vor fi întotdeauna "adultul din cameră", datorită modului lor politicos și demn de a aborda lucrurile.

Ei greșesc pe partea de modă veche a lucrurilor și nu-i deranjează să fie metodici și tradiționali pentru a duce lucrurile la bun sfârșit.

 

3. Leu

Leul luminează orice spațiu în care intră. Sunt încrezători și se descurcă în orice situație cu o eleganță fără cusur.

Acest semn de foc are o personalitate caldă și iubește atenția, dar nu este încrezut.

„Sunt mult prea eleganți pentru a deprecia pe cineva, alegând în schimb să îi ridice cu grație pe cei din jurul lor.”, spune Bennet.

Bennet mai spune că Leii au și un simț inerent al modei. Stilul lor este un pic ornamentat, dar vei fi mereu atras de vibrațiile lor elegante.

 

4. Fecioară 

Fecioara prețuiește tradiția, dar își păstrează întotdeauna semnătura estetică, fie că este vorba despre garderoba, decorul sau vibrația generală. "Chiar și atunci când sunt îmbrăcați casual, există o temă, există calitate, există gust", notează Loftis.

Niciun detaliu nu scapă acestor perfecționiști, iar Bennet spune că își calculează cu atenție toate acțiunile, asigurându-se că totul este în ordine.

Fecioarelor le place să fie la conducere, așa că atunci când au ocazia să găzduiască o cină, ele plutesc prin cameră cu o grație de neegalat.

 

5. Balanță

Loftis descrie Balanța ca fiind o persoană cu gusturi rafinate și cu maniere rafinate. Trăiesc pentru echilibru, așa că nimic din ceea ce fac nu va fi prea exagerat sau sub așteptări.

Fiind semn de aer, aceste persoane armonioase sunt comunicatori excelenți și știu exact ce trebuie să facă în orice scenariu. "Sunt mari conectori sociali care vorbesc calm, cu eleganță, grație și demnitate", explică Loftis.

De asemenea, sunt guvernate de Venus, ceea ce înseamnă că sunt aici pentru momentele frumoase ale vieții. Înțeleg estetica și au un tip de energie cultă.

 

6. Taur

Bennet spune că Taurul și eleganța merg mână în mână. "Ei emană clasă, fac orice ținută să fie șic, dar discretă."

Dar, în afară de aspectul lor, ei știu întotdeauna cum să se comporte în situații sociale și nu sunt genul care să provoace o scenă.

"Grația, finețea și o anumită candoare îi caracterizează", spune Loftis, notează Bestlife.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 28 iun 2023, 08:57 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience