Cele mai dramatice semne zodiacale. Nu se gândesc deloc la cei din jur

Data publicării:
Sursa foto: unplash, autor Dmytro Tolokonov
Descriere foto: Sursa foto: unplash, autor Dmytro Tolokonov

Ați întâlnit o persoană prea dramatică?  Le place să fie dramatice și să le provoace suferință celorlalți. Aceste persoane nu se gândesc prea mult la ceilalți și sunt mai mult investite în propriile nevoi. Astrologia le permite oamenilor să înțeleagă complexitatea personalității unei persoane, analizând-o cu ajutorul celor douăsprezece semne zodiacale. Prin urmare, aici sunt enumerate semnele zodiacale care au tendința de a fi prea dramatice.

Rac

Sunt persoane extrem de sensibile, ceea ce înseamnă că pot deveni super capricioase și angoasate atunci când lucrurile nu merg după gustul lor. Încep să plângă, să facă crize de furie și chiar să se enerveze destul de tare uneori. Cel mai bine este să stai departe de ei atunci când sunt foarte capricioși.

Leu

Dramă, dramă și iar dramă! Despre asta este vorba în Leu. Le place să fie în centrul atenției și, sincer, asta este tot ce le pasă. Ei vor face orice pentru a atrage atenția celorlalți. Vor face tot ce le stă în putință pentru a menține atenția tuturor asupra lor.

Scorpion

Sunt extrem de pasionați de anumite lucruri, așa că atunci când au o izbucnire de furie, aceasta este adesea însoțită de un episod dramatic. Atunci când se simt răniți, încep să înjure alte persoane, iar acest lucru duce la episoade exagerat de dramatice în care devin inconsolabili, chiar dacă ceilalți încearcă să le repare greșelile.

Vărsător

Dragostea lor pentru bârfă și pentru amestecul cu alți oameni îi aduce în situații foarte dramatice. Partea cea mai proastă este că adoră la nebunie drama, așa că sunt foarte încântați când sunt atrași în drama altora - asta înseamnă că pot avea parte de un spectacol bun și de multe bârfe.

Segetător

De obicei, sunt cunoscuți ca fiind o persoană destul de relaxată, care nu are niciun fel de dramă, dar Vărsătorii se pot inflama în câteva secunde și acest lucru poate duce la explozii uriașe de dramă. Sunt de neoprit atunci când sunt supărați.

7 semne zodiacale care sunt preocupate doar de viața lor. Se pun întotdeauna pe primul loc

1. Segetător

Săgetătorii sunt minunați și au o curiozitate profundă față de lume, mai ales față de cea care se învârte în jurul lor. Nu este vorba că sunt oameni răi  - dimpotrivă - doar că pot fi atât de absorbiți de ceea ce se întâmplă în viața lor, încât nu au  starea necesară pentru a ajuta sau a asculta problemele altcuiva.

Atunci când sunt în chinurile implicării de sine, tind să fie neglijenți, lipsiți de tact și inconsecvenți. Vor să fie un partener, un prieten  bun, dar trebuie să se ocupe mai întâi de propriile lucruri și, uneori, nu există suficient timp în zi pentru a se concentra pe altcineva în afară de ei înșiși. Dar dacă poți face față egocentrismului Săgetătorului, ei sunt niște parteneri de călătorie extraordinari.

2. Pești

Poate părea greșit ca cineva atât de altruist să fie atât de egocentric, dar așa sunt Peștii. Sunt excesiv de sensibili, așa că nu este surprinzător că iau totul personal.

Impulsurile lor creative izvorăsc din egocentrismul lor. Le place să exploreze și să descopere lucruri noi despre ei înșiși și să le exprime într-un mod creativ. Peștii sunt deosebit de egocentrici atunci când se simt deprimați, ceea ce se poate întâmpla destul de des.

Pot fi leneși când vine vorba de lucruri care nu contează pentru ei, așa că totul este canalizat prin prisma modului în care le afectează viața.

3. Scorpion

Scorpionii știu că sunt extraordinari, dar au suficientă nesiguranță  cât să îi facă să se îngrijoreze de modul în care se prezintă în fața celorlalți.

 Atunci când cineva se desparte de ei sau nu îi angajează, Scorpionul ia acest lucru foarte personal. Pot deveni furioși dacă nu obțin lucrurile (cum ar fi slujbe sau parteneri) pe care și le doresc, și își vor pune energiile pentru a se răzbuna.

Ei chiar fac ca lucrurile să se rezume la ei și nu există nimeni atât de important pentru ei cât sunt ei pentru ei înșiși. Nu înțeleg de ce toată lumea nu este concentrată pe ei înșiși așa cum sunt Scorpionii. Nu are sens pentru ei.

4. Fecioară

Fecioarele cred mereu că au dreptate și că au răspunsurile la toate întrebările. Este greu pentru ele să accepte că cineva ar putea fi mai bun sau mai informat.

 Deoarece sunt foarte autocritice și orientate spre detalii, au tendința de a-și privi viața și comportamentul ca și cum ar fi sub un microscop. Fecioarele se pierd în detaliile propriei vieți, iar încercările lor de a fi perfecți se pun pe ei înșiși în fruntea listei de preocupări.

S-ar simți mai bine dacă ar putea acorda mai puțină atenție defectelor lor și mai multă atenție ajutorării celorlalți.

5. Taur

Taurii sunt egocentrici pentru că se concentrează foarte mult pe ceea ce se întâmplă în interiorul lor - cum se simt sau ce au simțit când s-a întâmplat ceva. Au tendința de a se proteja împotriva unor potențiale răni și se fixează pe cele din trecut.


Ei cred că sunt doar atenți la cine lasă să intre în viața lor, dar este vorba mai mult de egocentrismul lor. Taurii pot fi nepoliticoși și disprețuitori față de sentimentele altora. Ei fac toate regulile în viața lor, iar dacă poți fi de acord cu ele, grozav; dacă nu, pleacă la drum.

6. Capricorn

Capricornii au nevoie ca lucrurile să meargă așa cum vor ei, iar dacă nu se întâmplă așa, vor cheltui o mare cantitate de energie și timp pentru a se frământa de ce nu a fost așa. Se vor fixa, se vor concentra și își vor analiza propriile acțiuni, încercând să-și dea seama ce au greșit sau cum ar fi putut face ceva diferit.
Capricornilor nu le place să se considere egocentrici, dar au standarde foarte înalte.

Capricornii pot fi egoiști, un pic vanitoși și plini de ei înșiși. Cu toate acestea, vor ieși din egocentrism dacă este nevoie, dar când vine vorba de autoconservare, se vor pune pe ei înșiși pe primul loc.

7. Balanță

Balanțele vor să fie mai bune și asta presupune multă concentrare asupra lor. Ei încearcă în mod constant să se îmbunătățească și sunt mai mult decât dispuși să spună tuturor despre asta.

Balanțele sunt fascinante și fermecătoare, așa că, dacă petrec puțin prea mult timp vorbind despre ele însele și problemele lor, nu este prea enervant. Sunt suficient de autoironice încât egocentrismul lor să pară amuzant.

Te pot convinge că nu sunt complet egocentrici, ci doar se descoperă pe ei înșiși și vor să împărtășească călătoria lor cu tine.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel