Cele mai dramatice semne zodiacale. Exagerează, se victimizează și fac din țânțar armăsar

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

În timp ce toate zodiile sunt capabile să agite spiritele și să declanșeze ocazional o furtună de emoții, unele semne sunt înclinate în mod natural spre dramatism.

Pentru aceste regine sau regi ai dramei, toată lumea este o scenă și, în orice moment, obstacolele pricinuite de urcușurile și coborâșurile vieții îi pot determina pe acești indivizi să provoace o adevărată dramă sau să joace teatru.

Harta astrală ne dezvăluie cât de dramatici suntem

Felul în care abordăm și rezolvăm conflictele stă adesea în poziția semnului și a casei lui Marte, planeta voinței, numită după zeul războiului. Semnele de apă conduc cu sentimente, semnele de aer cu cuvinte, semnele de foc cu forță și cele de pământ cu un complex de superioritate, potrivit NewYorkPost.

Iată care sunt cele mai dramatice patru semne zodiacale.

 

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt dramatici pentru că rareori învață să stăpânească arta tăcerii sau a autocenzurării. Aceste persoane se simt „obligate” să proceseze totul prin conversație, fie că este vorba de ele însele, de însoțitorii din parcare sau de publicul captiv al internetului.

Ei trebuie pur și simplu să o scoată la iveală și să o spună cu voce tare. Acest flux constant de pălăvrăgeală se poate revărsa cu ușurință în râuri de bârfe, zvonuri înalte și remarci fugare și incendiare.

Reprezentați de gemenii flexibili și instabili, poziția lor față de probleme este șubredă, iar nevoia lor de a se exprima este inepuizabilă, așa cum se întâmplă în cazul acestor  dramatici: Shia LaBeouf, Donald Trump, Scott Disick, Kanye West și Iggy Azalea.


RAC (21 iunie - 22 iulie)


Ca urmare a sensibilității lor supranaturale și a lipsei limitelor personale sau a filtrelor psihice, Racii trăiesc totul în mod dramatic; maxime și minime, dulcele și amarul.

Fiind un semn cardinal de apă, exprimarea acestei experiențe ia forma nevoii/dorinței/exigenței ca toți cei din jurul lor să se plece sau să se raporteze în totalitate la amploarea oceanică a sentimentelor lor.

Energia de aici este poate cel mai bine distilată în versurile unei native Rac, Courtney Love, care a promis "într-o zi vei suferi așa cum sufăr eu". Puțin probabil, dar Racii continuă să încerce. Profund protectori față de cei pe care îi iubesc, Racii sunt nerușinați atunci când vine vorba de a face valuri sau o dramă în toată regula.

 

LEU (23 iulie - 22 august)

Leii creează drame doar pentru a le lua pulsul. Faptul că sunt capabili să îi incite pe ceilalți îi face să se simtă puternici, iar faptul că sunt cei la care ceilalți vin să se plângă îi face să se simtă ca regii care speră atât de mult să fie.

Lei vor accepta umbra și strălucirea, laudele și persecuția, atâta timp cât cineva vorbește despre ei. 

Printre Leii notabil dramatici se numără Madonna, a cărei monedă de schimb este controversa, Bill Clinton și Martha Stewart.

 

BALANȚĂ (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este însăși definiția dramei, deoarece capitularea ei necesită o altă persoană, iar Balanța, singurul semn din zodiac reprezentat de un obiect inanimat, se definește pe sine în relație cu ceilalți.

Balanța are o preocupare pentru dreptate și egalitate și totuși, deseori provoacă probleme și instigă la dramă doar pentru a-și asuma poziția de victimă, salvator sau distribuitor de autoritate morală.

Este o mișcare haotică care le oferă dovezile mult căutate ale propriei lor relevanțe. Printre exemplele de Balanțe cu înclinații dramatice se numără  Cardi B. și John Mayer.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel