Cele mai comune greșeli feminine de modă și cum să le eviți

Data publicării:

Femeile sunt inspirate de modă în fiecare zi și își modifică stilul pentru a reflecta mai bine caracterul și inspirațiile lor. Cu toate acestea, uneori, în căutarea eleganței și pentru a da dovadă de individualism și unicitate, fac greșeli. Iată cele mai comune greșeli de modă ale femeilor!

Alegerea unor pantofi nepotriviți

Regula de fier este că privirea interlocutorului va cădea mereu pe pantofi la un moment dat. Cea mai frecvent recomandată încălțăminte elegantă pentru femei sunt tocurile. Cu toate acestea, este important ca alegerea lor să fie legată nu numai de estetică, ci și de capacitatea de a se mișca în ele. Mai mult, în mediile profesionale nu se recomandă alegerea unor stiletto prea înalți sau lăcuiți. Pantofii din piele granulată sau piele de căprioară sunt cei mai buni pentru setările formale. Tocurile mai groase sunt subestimate, iar modelul în sine ar trebui adaptat la proporțiile corpului femeii. De asemenea, trebuie să se potrivească perfect cu modelul de pantaloni, mai ales dacă vei aleg un model de pe Pantaloni largi

O fustă prea scurtă

Limita bunului gust în codul vestimentar de afaceri este zona genunchilor. Fusta nu poate fi mai scurtă. Aceasta este eticheta care trebuie respectată cu strictețe. Aceasta regula se aplica pentru că, atunci când te așezi, hainele se mișcă ușor în sus, iar dacă fusta este prea scurtă se va dezvălui prea mult. Arătarea sexualității în afaceri este absolut inacceptabilă. Alegerea unei fuste ar trebui să țină cont de detalii: țesături de înaltă calitate, croială și tonul de culoare potrivite. Merită să stai în cabina de probă pentru a testa dacă lungimea este „sigură”. Rochiile clasice de bună calitate vor funcționa întotdeauna, așa că merită să investești nu în cantitate, ci în calitatea lor.

Culoarea greșită a lenjeriei și a bluzei

O altă greșeală pe care o fac adesea femeile este să pună un sutien alb sub o bluză albă. Același lucru este valabil și pentru lenjeria neagră și colorată. Regula este să te îmbraci diferit - sub o cămașă albă ar trebui să porți doar un sutien de culoarea pielii, care să nu atragă atenția. Calitatea lenjeriei de corp este o provocare separată. Chiar dacă nu poți vedea, senzația de a purta lenjerie confortabilă și de bună calitate îi conferă femeii încredere.

Genți de mână cu un logo mare al mărcii

Aceasta este o greșeală comună în rândul femeilor de pretutindeni. O geantă de mână nu ar trebui să indice statutul social. Gențile cu un logo mare al brandului nu sunt elegante, ci chiar nepotrivite. Geanta ar trebui să sublinieze eleganța, nu bogăția. Nu trebuie să aibă prea multe decorațiuni sau accesorii. Vara, îți putem permite o geantă moale, de exemplu, într-o culoare caramel, care se potrivește cu orice, inclusiv blugi negri Blugi negri Dama. Iarna, geanta ar trebui să fie mai rigidă și, de exemplu, într-o culoare clasică neagră. Merită să te concentrezi în primul rând pe calitate, mai ales când este vorba de accesorii.

Bijuterii prea bogate

Fiecărei femei îi place să poarte bijuterii care îi evidențiază frumusețea. Cu toate acestea, este important ca aceste bijuterii să fie doar un accent care nu distrage atenția de la față. Dacă îți dorești un accesoriu mai puternic, merită să alegi o singură bijuterie - doar cercei sau doar un pandantiv. În situații oficiale, nu sunt potrivite acele bijuterii prea fastuoase sau din materiale neprețioase (se preferă aurul galben și alb - mai rar roz, argint, platină).



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Editor Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel