Cele mai ciudate animale de companie ale celebrităților de la Hollywood

Data actualizării: | Data publicării:
Arnold Schwarzenegger, instagram
Descriere foto: Arnold Schwarzenegger, instagram

Cățeii și pisicile nu mai sunt la modă, în materie de animale de companie, cel puțin în rândul vedetelor și asta pentru că, cele mai multe aleg să adope sau să cumpere animale exotice.

Cele mai multe celebrități de la Hollywood aleg să adopte anumale sălbatice din dorința de a ieși și mai mult în evidență. Iată ele mai ciudate animale de companie ale vedetelor:

Kinkajou-ul lui Paris Hilton- Numit Baby Luv, acest kinkajou a devenit celebru, după ce a mușcat-o pe Hilton, trimițând-o la doctor.

Măgarii lui Reese Witherspoon- Witherspoon are doi măgari, numiți Honky și Tonky, în California, unde distracțiile lor includ enervarea vecinilor ei.

Broasca țestoasă a lui Leonardo DiCaprio- DiCaprio ar fi cheltuit 400 de dolari pentru a cumpăra o broască țestoasă la Conferința și expoziția comercială a crescătorilor de reptile din America de Nord.

Lemurii lui Kirstie Alley- Kirstie Alley are 14 lemuri - și odată le-a strecurat unul în avion, pretinzând că este o pisică.

Cobrele lui Nicolas Cage -  Nicolas Cage avea două cobre, pe care a ajuns să le dea unei grădini zoologice.

Arnold Schwarzenegger - a adoptat un măgar și un ponei. Arnold, în vârstă de 72 de ani trăieşte în casă cu doi prieteni pe care îi adoră, de când a divorțat de soția sa în 2011. Starul e nedespărţit de măgăruşul Lulu şi de poneiul Whiskey, pe care îi hrăneşte şi îi scoate la plimbare zilnic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel