Cele mai bune trucuri pentru ca unghiile tale să arate minunat. Ce trebuie să faci

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

O mulțime de femei vor să se asigure că mâinile lor arată bine. Nu vreți ca o singură unghie să se rupă și să strice întregul aspect al mâinilor. Ei bine, iată câteva dintre trucurile care te pot ajuta  să ai grijă de unghiile tale.

Mâncare sănătoasă

Tot ceea ce mâncăm are un impact direct asupra corpului nostru, atât în interior, cât și în exterior. Trebuie să păstrați o dietă echilibrată și să aveți o alimentație bogată în vitamine. Atunci când vă lipsesc vitaminele, acest lucru începe să se vadă la început pe față și pe unghii. Deci, asigurați-vă că luați dieta care include verde și bogat în fibre.

Tăierea unghiilor

Tăiați-vă întotdeauna unghiile atunci când acestea sunt suficient de mari. Păstrați dimensiunea medie a unghiilor, deoarece nu trebuie să le faceți prea lungi. Acestea fie se vor rupe dureros, fie vor deveni slabe pe măsură ce cresc mai mult. Cunoașteți întotdeauna o lungime bună a unghiilor și păstrați-o constantă.

Cuticulele

Păstrați cuticulele hidratate. Cuticulele sunt partea de piele care trebuie să fie mai degrabă umedă decât uscată. Dacă se usucă, atunci încep crăpăturile care afectează direct unghiile. Poți încerca crema oricui și să hidratezi cuticulele cu ea.

Bicarbonat de sodiu

Dacă doriți să vă curățați unghiile naturale, atunci folosiți bicarbonat de sodiu. Faceți o pastă de bicarbonat de sodiu cu amestecarea acestuia în apă sau apă de trandafiri. Luați o periuță de dinți veche și frecați-vă unghiile cu ea apoi spălați-le cu apă călduță. Aceasta va da putere de albire unghiilor și le va face să arate bine în mod natural.

Pilirea unghiilor

Pentru femei, este necesar să înțeleagă că, fără pilire, nu veți avea niciodată o formă corectă a unghiilor. Atunci când tăiați unghiile, nu există nicio formă. Dar pilirea le ajută să crească în mărimea și forma potrivită. Așadar, asigurați-vă că aveți la dumneavoastră pilitorul și faceți acest lucru ori de câte ori aveți timp liber.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel