Cele mai bune trucuri pentru a scăpa de muște pe timpul verii

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Suntem în plin sezon estival, temperaturile sunt ridicate iar muștele și țânțarii ne tot dau bătăi de cap. Există totuși câteva lucruri simple pe care le puteți face pentru a scăpa de ele.

1. Curățați după animalele dvs. de companie

Dacă aveți nevoie de un motiv pentru a vă ocupa de treburile legate de animalele de companie, iată-l. Muștele depun între 75 și 150 de ouă odată și preferă să depună aceste ouă pe fecale. Este important să strângeți zilnic gunoiul după animalele de companie și să vă asigurați că le păstrați cuștile curate.

2. Plantele aromatice au un efect benefic în combaterea insectelor

Plantele precum menta, lavanda, busuiocul, cimbrul s-au dovedit eficiente împotriva mai multor insecte. Muștele și țânțarii nu suportă lavanda, astfel doar câteva flori de lavandă prin casă, vor ține la distanță insectele. O eficiență la fel de mare o poate avea și uleiul de lavandă. Chiar și lumânarile cu aromă de lavandă ar putea fi utile pentru combaterea insectelor.

 

3. Aplicați benzi speciale pentru prinderea muștelor

O altă metodă de a scăpa de muște este să aplicați în casă o bandă specială pentru prinderea muștelor. Pur și simplu o agățați și priviți cum muștele se adună la ea.

 

4. Un alt truc pentru a scăpa de muște este cu o jumătate de lămâie pe care va trebui să o ornați cu un cățel de usturoi. Dacă nu aveți usturoi, ați putea să folosiți cuișoare, pe care să le înfingeți în lămâie, potrivit thespruce.com

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel