Cele mai bune compatibilități ale zodiacului în 2022

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Prima lună a noului an aduce multă speranță, așteptări și noroc pentru oameni. Iar cei care încep anul cu speranța de a găsi pe cineva special, muncesc neîncetat pentru asta. De la întâlniri și relații cu oameni noi până la manifestarea prezenței sufletului pereche, oamenii fac orice pentru a găsi dragostea. Astrologia poate determina multe dintre aceste aspecte analizând personalitatea oamenilor cu ajutorul celor douăsprezece semne zodiacale. Prin urmare, vă aducem la cunoștință perechile zodiacale care au șanse să fie împreună în 2022.

Gemeni și Vărsător

Aceste două semne împărtășesc un fel de iubire foarte veche, pură, de școală veche. Le place compania celuilalt, deoarece amândoi sunt adepții  conversațiilor intelectuale. Amândoi se susțin unul pe celălalt când vine vorba de nevoia de timp și libertate individuală. Prețuiesc foarte mult prezența celuilalt.

 

Taur și Scorpion

Se simt absolut norocoși să se aibă unul pe celălalt, deoarece, pentru ei, nu există nimeni altcineva care să se potrivească mai mult decât ei la nivel mental, emoțional și fizic. Iubesc viața confortabilă și urăsc atunci când sunt mințiți. Cu multe alte asemănări, pot ajunge să fie unul dintre cele mai bune cupluri din 2022.

 

Fecioară și Capricorn

Se potrivesc perfect unul cu celălalt, deoarece sunt dedicați vieții lor, ceea ce le permite să înțeleagă perfect situațiile celorlalți. Amândurora le place faptul că nu trebuie să dea explicații despre faptul că sunt ocupați. Sunt compatibili pe toate celelalte fronturi.

 

Leu și Segetător

Leul este romantic, grijuliu și amabil, în timp ce Săgetătorul este sociabil, distractiv și plin de viață. Sunt un duo dinamic și, atunci când sunt împreună, pot fi cele mai drăguțe și mai puternice cupluri de acolo. Sunt atrași de personalitatea celuilalt și scot la iveală tot ce e mai bun unul din celălalt.

 

Pești și Rac

Sunt foarte asemănătoare în ceea ce privește ceea ce își doresc, au nevoie și așteaptă de la oameni. Amândoi au o inimă sensibilă care prețuiește foarte mult sentimentele și emoțiile. De obicei, au obiective similare și acest lucru îi ajută să se apropie unul de celălalt. Fac lucrurile mai ușoare, ne complicând prea mult situațiile, totul pentru că știu ce își doresc amândoi.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel