Cele mai bogate americance. De la Rihanna la Dolly Parton. Cine este numărul 1?

Data publicării:
Dolly Parton și Rihanna, Colaj foto
Descriere foto: Dolly Parton și Rihanna, Colaj foto

Numărul femeilor bogate crește de la an la an, acestea ajungând să facă avere în cele mai variate domenii, acest lucru întâmplându-se cel puțin în Statele Unite ale Americii.

Forbes a întocmit un nou top 100 al celor mai bogate femei din SUA a căror avere combinată ajunge la 118 miliarde de dolari.

Numărul unu pentru al patrulea an consecutiv este Diane Hendricks, care a cofondat firma de furnizare de acoperișuri ABC împreună cu răposatul ei soț Ken (d. 2007). Averea ei s-a ridicat la aproximativ 11 miliarde de dolari, ceea ce a făcut-o prima femeie din SUA care s-a realizat singură depășit valoarea netă de 10 miliarde de dolari.

Rihanna, care ocupă locul 16, este acum oficial miliardar, devenind una dintre cele 26 de femei înregistrate pe lista celor cu averi de 10 cifre. Alți noi miliardari din acest an includ Anne Wojcicki de la 23andMe și fondatoarea aplicației de întâlniri Bumble, Whitney Wolfe Herd, ambele și-au făcut publice companiile; antreprenoarea fintech Jenny Just; fondatoarea companiei de asigurări Robyn Jones și starul reality-show-ului și magnat al cosmeticelor Kim Kardashian West, a cărei avere a crescut odată de compania de îmbrăcăminte Skims a luat avânt.

Cincisprezece fețe noi s-au alăturat listei în acest an, unele din cauza ofertelor publice inițiale și altele din cauza creșterii prețurilor acțiunilor. De departe, cea mai cunoscută debutantă este Dolly Parton, care și-a susținut catalogul de muzică cu o investiție inteligentă în parcul tematic Dollywood din Tennessee. 

 

Citește continuarea pe DCBUSINESS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel