Cele mai AFECTATE zodii în octombrie 2021. Furie și frustrare, cum nu am mai văzut

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Luna octombrie se anunță plină de frustrări, mai ales pentru unele semne zodiacale.

Principalele emoții ale lunii octombrie vor fi furia și fustrarea. Le vom resimți atât la nivel individual, cât și mondial. Totul se va desfășura după un scenariu cu direcții pasiv-agresive. Luna Nouă din Balanță conjunctă cu Marte de pe 6 octombrie, Luna Plină din Berbec de pe 20 octombrie, careul dintre Marte și Pluto de pe 22 octombrie vor fi artizanii unui ping ping emoțional așa cum nu am mai văzut de mult.

Vreau să atrag atenția celor cu marcaj cardinal în astrograma personală. Adică aceia care se știu cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn. Vor trece de la o stare la cealaltă, se vor lua de mână cu instabilitatea, vor dori să să rupă pisica în două. Doar că de la vrut/dorit la înfăptuire este mare distanță.

Da, avem pentru o bună bucată a lunii așa: Soare, Mercur retrograd și Marte, toate în Balanță. Când vorbești despre acest semn, ai în vedere diplomația și căutarea echilibrului. Doar că în octombrie 2021 nu va fi cazul de asta. Multe dintre gesturile noastre de suprafață vor ascunde multă agresivitate. Facem tot posibilul să evităm un conflict, iar la cel mai mic factor declanșator emoțional, începem un adevărat război. Ca atunci când nu te superi din cauza lucrurilor grave petrecute în familie, dar îți sare țandăra când nu este dus gunoiul.

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel