Cele CINCI ZODII care trebuie să facă un pas înapoi în februarie

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Horoscop. Luna februarie nu încurajează deloc așteptările. 

Dacă ai această zodie/ascendent, astrele îți recomandă să faci un pas în spate în februarie. Dar atenție că un pas în spate nu înseamnă neapărat un dezastru, ci mai degrabă o repoziționare. Din când în când este nevoie să fim spectatori pentru a avea o perspectivă completă a ceea ce se întâmplă în viața noastră. După cum v-am tot anunțat, a doua lună a anului este marcată de stellium-ul din Capricorn. Cel puțin în primele două săptămâni, avem Mercur/Venus/Marte și Pluto în semnul organizării, scepticismului și construcției autentice. Această aglomerare de planete cere multă atenție, focusare și stat pe loc.

După cum am mai declarat, luna februarie este una statică. Tranzitele și aspectele importante sunt menite să ne așeze, să ne provoace fundația sau să ne ajute să contruim. Bineînțeles cu foarte multă răbdare. Iar asta poate crea frustrare și agitație.

Obiectivul principal este acela de a găsi piesele lipsă ale puzzle-ului sau descoperirea domeniilor deficitare. Doar acceptarea ne poate ajuta să schimbăm ceva. 

Sunt câteva zodii care se vor resimți destul de serios. Și vreau să insist să te rog să te gândești la următorul aspect: orice mare provocare/blocaj se poate transforma într-o oportunitate pe termen lung. Atitudinea este cea care contează!

Berbec/Ascendent în Berbec

Este posbil ca relațiile cu superiorii sau autoritățile să fie mai tensionate. Și bineînțeles, vei avea tendința de a intra în ofensivă. Pentru că nu îți place să ți se spună ce să faci. Dar ai face bine să asculți de recomandările astrelor și să accepți că nu le știi pe toate. Ține cont de faptul că nu pierzi nimic, ci pur și simplu ți se oferă timp să te îmbunătățești, să îți organizezi sarcinile și să îți crești stima de sine.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel