Cele 5 semne zodiacale chinezești care au noroc în dragoste, în această săptămână. Dragostea plutește în aer pentru ei

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Semnele zodiacale chinezești care vor avea noroc în dragoste, în această săptămână.

1. Șarpele
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Noroc solid

Norocul tău din această săptămână este atât de solid încât îl vei simți cum te apasă ca pe o ființă vie. Lasă această senzație să-ți pătrundă în corp și aliniază-te cu binecuvântările care sunt aici pentru tine. Nu există așa ceva ca să muști mai mult decât poți mesteca în această săptămână. Așa că aplecați-vă cu putere asupra acestei energii și lăsați-o să vă înfrumusețeze viața chiar înainte de a păși în noul an.


Dacă vă simțiți chemați, faceți o listă cu toate lucrurile pe care le apreciați la voi înșivă, inclusiv abilitățile, talentele, aspectul fizic, curba de creștere și multe altele. Poți chiar să faci un  jurnal cu acest îndemn și lasă-ți creativitatea să ducă totul la nivelul următor!

2. Iepurele
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Cer înstelat, ochi înstelați

Norocul tău din această săptămână are o calitate capricioasă. Te va împinge spre nostalgie și spre a te complace în activități care te fac să-ți amintești de trecut. Fie că este vorba de a citi din nou cărțile tale preferate, de a juca jocurile video din copilărie, de a trăncăni cu prietenii despre zile demult apuse sau de a râde, fă ceea ce simți că este bine pentru tine. Aici vă așteaptă o lume a fericirii.

De asemenea, dacă simțiți nevoia să dați îmbrățișări în această săptămână, nu vă rețineți. Te așteaptă experiențe norocoase atunci când îți lași latura ta plină de compasiune și iubire să preia frâiele. La urma urmei, ceea ce se întâmplă se întoarce.

3. Cocoșul
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Noroc dulce

Cocoș, norocul tău din această săptămână are o calitate dulce. Pentru unii dintre voi, acest lucru se referă la propriu la o indulgență în dulciuri care vă va face inima dornică de dulce să se simtă ca și cum ar fi găsit raiul. Pentru alții, este vorba de o dulceață metaforică care va veni la tine prin intermediul unui aspect al vieții tale, fie în dragoste, fie în carieră sau în altă parte. Fii receptiv și lasă norocul să-ți îndulcească sfârșitul de an!

Poți împărtăși această bunătate și cu cei dragi, împărțind timp cu ei și plecând în noi aventuri. Cine a spus că trebuie să aștepți noul an pentru a începe ceva nou? Magia constă în a lăsa în urmă convențiile.


4. Porc
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Noroc în dragoste

Porc, norocul tău din această săptămână este strâns legat de relațiile de iubire din viața ta, fie că este vorba de partenerul tău de viață, de părinți, frați, frați, animale de companie sau prieteni. Lasă-ți inima să domine și petrece ceva timp de calitate cu preferații tăi acum. Povești captivante și zile (și apusuri) frumoase te așteaptă aici.


Cu cât vă aplecați mai mult asupra festivităților sezonului, cu atât mai bună vă va fi viața. Așa că nu lăsați niciun individ morocănos să vă îndepărteze de la distracție și veselie. Nu trebuie să dovediți nimic nimănui. Trebuie doar să trăiești viața în termenii tăi.

5. Calul
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)


Roadele muncii tale

Norocul din această săptămână îți va aduce roadele muncii tale. Da, a sosit, în sfârșit! Amintește-ți doar să rămâi echilibrat în timp ce îți tragi recolta și vei fi de aur. Lăudăroșenia sau predicile vor face ca acest noroc să se stingă (și să atragă atenția rău asupra ta).

Dacă te simți chemat să o faci, încheie anul într-o notă pozitivă, scriind o scrisoare către univers despre toate lucrurile pe care le-ai învățat în 2023 și pentru ce ești recunoscător. Apoi, adaugă paragrafe suplimentare despre speranțele și visele tale pentru noul an. Nu fiți surprins dacă acest lucru vă va manifesta brusc dorințele! La urma urmei, norocul este de partea ta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel