Cele 3 semne zodiacale care sunt cele mai norocoase în dragoste sâmbătă, 23 aprilie 2022

Sursa foto: unsplash, autor Lucas Lenzi
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Lucas Lenzi

Pe 23 aprilie norocul în dragoste se va ivi pentru 3 zodii.

Aceasta este o zi frumoasă și plină de iubire pentru trei semne zodiacale: Leu, Fecioară și Capricorn. Și dacă vă veți îndrăgosti unul de celălalt, nu vă mirați!

Leu
(23 iulie - 22 august)

De când a început sezonul Taurilor, te simți bine în pielea ta. Ai impresia că presiunea a dispărut și că acum te poți relaxa. Având în vedere că ești într-o dispoziție bună, cu o stare de spirit relaxată, acum ești capabil să te bucuri de tine însuți.

Cu presiunea iminentă care a dispărut, te vei putea concentra pe ceea ce contează cel mai mult pentru tine: relația de dragoste.

Și da, s-ar putea să fi uitat că aceasta există, atât de stresat ai fost. Văzând că, dintr-o dată, ești din nou interesat de mecanismele romantismului, partenerul tău va fi atât de încântat încât s-ar putea chiar să verse o lacrimă de fericire. Ești capabil să faci pe cineva fericit, doar acordându-i atenție.

Pentru prima dată după mult timp, nu te gândești doar la tine și la problemele tale; astăzi este ziua în care înlături vălul durerii și îți permiți să te bucuri de lucrurile din viață care îți aparțin, și anume, partenerul tău iubitor și viața lui alături de tine.

 

2. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ai fost atât de preocupat de tine și de problemele tale de sănătate, încât nu ți-ai făcut timp pentru viața amoroasă. Ai ajuns chiar în punctul în care nu mai recunoști cât de important este să ții pasul cu relația și asta se vede.

Partenerul tău s-a simțit ignorat și respins, dar pare să ia totul cu binișorul.

În timpul Lunii pe sfert în Vărsător, vei observa cât de răbdător este, iar asta îți va atinge inima.

Dintr-o dată, nu vei mai avea loc pentru un comportament egoist; acum îți dorești să te revanșezi față de această persoană, pentru că a fost atât de bună cu tine. Ceea ce face ca această zi să fie atât de norocoasă pentru tine, în dragoste, este faptul că vei realiza că EȘTI iubit și că ești extra norocos, pentru că ai pe cineva care va rămâne alături de tine, indiferent de modul în care te porți cu el.

 

3. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei simți astăzi o gură de aer proaspăt, mai ales dacă partenerul tău este Leu, pentru că astăzi este ziua în care tu și partenerul tău vă reîntâlniți. Ați ajuns amândoi atât de departe în relația voastră și ați văzut atât partea de jos, cât și partea de sus și nu vei lăsa această poveste de dragoste să se destrame.

Luna în Vărsător aprinde în tine dorința de a risca, știind că eșecul nu este o opțiune.

Te vei simți puternic și sigur că, dacă amândoi vă propuneți ce e mai bun, cum ai putea obține mai puțin?

Și ai avea dreptate, Capricorn. Tu și persoana iubită aveți potențialul ca în această zi să schimbați totul în bine. Sunteți împreună de suficient de mult timp pentru a ști că, dacă depuneți efort ca o unitate, veți ajunge la succes.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 22 apr 2022, 22:34 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience