Cele 3 semne zodiacale care sunt cele mai norocoase în dragoste, în perioada 26 februarie - 4 martie 2023

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor photo nic
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor photo nic

Cu Soarele în sextil cu nodurile pentru a începe săptămâna, nu numai că ar trebui să ne simțim bine în legătură cu viața noastră amoroasă, dar ar trebui să fim destinați să avem o experiență grozavă cu persoanele cu care suntem implicați. Există magie în aer, așa că respiră adânc și inhalează vibrația norocoasă și iubitoare.

Săptămâna aceasta avem o vibrație clară de creativitate împreună, iar o mare parte din ea va începe prin a petrece timp acasă și a face lucruri casnice.

Pe măsură ce Mercur intră în Pești pe 3 martie, este posibil să ne simțim un pic mai vulnerabili decât de obicei, dar vulnerabilitatea noastră va fi liniștită și consolată de un partener foarte atent; nu suntem singuri în durerea sau tristețea noastră și știm că ne putem baza în totalitate pe persoana cu care suntem într-o relație.


La finalul săptămânii, vom avea parte de un trigon al Lunii cu Venus care va echilibra lucrurile și ne va face să știm că nu avem de ce să ne temem când vine vorba de dragoste. Relațiile noastre se vor îmbunătăți în această perioadă.

Cele trei semne zodiacale care sunt cele mai norocoase în dragoste în perioada 26 februarie - 4 martie 2023:

1. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Partea interesantă a acestei săptămâni, Gemeni, este că vei alege în mod conștient fericirea în locul disperării. Vei experimenta jumătatea de Lună în Gemeni, semnul tău, iar aceasta îți va prezenta o opțiune: Credeți în persoana cu care sunteți sau nu. Dacă o vei alege pe cea de-a doua variantă, va trebui să faci ceva radical pentru a face schimbări, dar cheia este că nu o vei alege pe cea de-a doua pentru că tu crezi sincer în persoana pe care o iubești. Odată ce aceasta va prinde de veste, va fi inspirată în mod fericit de atitudinea ta, iar acest lucru va declanșa un lanț de evenimente care nu poate aduce decât din ce în ce mai multă bucurie în relația voastră. Săptămâna aceasta este despre a te îndrepta și a merge mai departe; lucrezi cu inteligența și realitatea sub centură... știi ce faci. Norocul în dragoste îți vine sub forma faptului că în sfârșit crezi că treaba asta poate funcționa.

2. Leo
(23 iulie - 22 august)

Lucrurile au mers bine pentru tine, Leu, și nu vrei să lași să pătrundă nici cea mai mică fărâmă de îndoială, iar partea norocoasă este că nu o vei face. Ești pe drumul cel bun cu partenerul tău sentimental și poți recunoaște în sfârșit că o mare parte din muncă cade pe umerii tăi. Întreținerea relației necesită muncă și, cum obișnuiai să nu crezi în astfel de lucruri, tranzitele iau forma faptului că vrei să pui la bătaie ulei de cot. Vrei ca lucrurile să fie frumoase și pline de iubire, iar dacă ai un oarecare control, s-ar putea să vrei să te implici mai mult în proces. Totul este bine pentru tine, Leu; în sfârșit ai recunoscut că munca este bună și că menținerea unei relații de iubire merită.

3. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Nu ai făcut niciodată nimic conform așteptărilor. Nu aveți de gând să începeți săptămâna aceasta. Această originalitate a ta? Este ceea ce partenerul tău adoră cel mai mult la tine: faptul că ești mereu persoana ta și că urmezi mereu ritmul tobelor tale. Ceea ce aduce norocul în peisaj este Luna sferturilor în Gemeni și modul în care va afecta modul în care privești lucrurile. Vei vedea optimism acolo unde toți ceilalți văd nenorocire. Împărtășind sentimentele tale super pozitive cu partenerul tău, îl vei ridica la nivelul tău. Faci asta de când v-ați cunoscut și nu te-a deranjat să fii motivatorul energiei pozitive din relație. Ceea ce este bine este că partenerul tău nu te dezamăgește niciodată, este mereu alături de tine, susținându-ți toate capriciile pentru că crede în tine cu credință.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel