Cele 3 semne zodiacale care sunt cele mai norocoase în dragoste duminică, 24 aprilie 2022

Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome

Anumite zodii vor fi mai norocoase în dragoste, decât de obicei, pe 24 aprilie.

24 aprilie este una dintre zilele pline de tranzit și nu toate zodiile sunt favorabile romantismului, ci doar câteva excepții.

Ziua de duminică aduce noroc în dragoste pentru aceste trei semne: Gemeni, Scorpion și Pești. Bucurați-vă de ziua voastră frumoasă, cu siguranță meritați fiecare bucățică de noroc în dragoste pe care o primiți.

1. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ți-a intrat în cap, Gemeni, iar astăzi nu o poți opri nici dacă încerci. Iar ceea ce se subînțelege aici este că ești atât de atrăgător din toate punctele de vedere, încât vei avea nevoie de lucruri cu adevărat grave pentru a alunga seturile de ochi atenți, care îți vor adora fabuloasa personalitate.

Așa este, ești "Sexy de zi" și vei primi pe stradă priviri care toate spun: "Wow, aș vrea să te cunosc mai bine". Acest lucru l-ar putea supăra, eventual, pe partenerul tău, dar totul este de bun augur. Nici partenerul tău nu te va putea exclude, deoarece farmecul tău pare să fie debordant.

S-ar putea chiar să fii fermecător chiar și pentru tine însuți, făcându-te să crezi că ești absolut nemaipomenit. Nu strică să simți iubire și admirație pentru propria persoană, iar astăzi, pentru tine, Gemeni, pare o cale foarte fericită și benefică de urmat. 

2. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai știut tot timpul că este nevoie doar de momentul potrivit pentru a scoate la iveală tot ce este mai bun în tine, iar acel moment se numește 24 aprilie 2022. Asta nu înseamnă că nu vei mai avea parte de multe alte zile extraordinare, dar aceasta îți aduce atât de mult noroc în dragoste, încât s-ar putea să ajungi să te simți amețit din cauza asta.

Ai avut vreodată o zi în care toate lucrurile se aliniază în favoarea ta, iar lucrul care ți se pare cel mai important ți se aruncă practic la picioare? Bine ai venit în ziua de astăzi și ceea ce "se aruncă la picioarele tale" este de fapt o persoană.

Deși nu va face asta la propriu (deși, probabil că nici pe tine nu te-ar deranja asta...), îți va acorda o atenție nemijlocită și o stimulare a ego-ului. Aceasta este o persoană pe care o iubești și, într-un fel, ai așteptat să vină o zi ca aceasta pentru a te simți la fel de iubit cum te vei simți astăzi. Ești ADORAT astăzi - absoarbe-te de ea!

3. Pești
(19 februarie - 10 martie)

Ceea ce începe ca o zi destul de bună- dar-ordinară progresează rapid într-o adevărată sărbătoare a iubirii.

Ziua este dedicată senzualității în cea mai bună formă: mâncare bună, momente intime, mângâieri pline de dragoste și o apreciere totală pentru tine ca partener.

Este plăcut să fii recunoscut din când în când, iar această zi îți poartă numele.

Nu trebuie să îți faci griji că astăzi vei răni sentimentele cuiva și nici nu trebuie să urmărești fiecare cuvânt. Ceea ce spui astăzi va fi apreciat, așa că complimentează-te liber și nu-ți fie teamă să îți arăți vulnerabilitatea. Astrele te protejează astăzi; nu este vorba chiar de muncă, ci doar de puterea de a fermeca.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 23 apr 2022, 22:36 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience