Cele 3 semne zodiacale care iubesc să fie singure în timpul lui Marte în Gemeni, pe 28 septembrie 2022

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Priscilla Du Preez
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Priscilla Du Preez

Trei semne zodiacale își doresc să fie singure în timpul lui Marte în Gemeni și, pe 28 septembrie 2022. Se pun de acord cu cine sunt și ce își doresc de la viață.

Există două tipuri de oameni în lume:

- cei care consideră că statutul de "celibatar" este o condiție terifiantă care constă doar în a te simți incomplet, cu o nevoie disperată și, în cele din urmă, retras din viață din cauza unei singurătăți profunde.

- cei care abia așteaptă ziua în care vor putea exista ani și ani de zile ca persoană singură, liberă 

Trei semne zodiacale care își doresc să fie singure în timpul lui Marte în Gemeni, pe 28 septembrie 2022:

1. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Nu e ca și cum nu ai fi căzut în capcana statutului de relație al societății; ai căzut. Dar nici nu ești genul care să crezi atât de mult într-o ideologie încât să nu mai poți ieși, și ai ajuns să știi că, prin propria experiență, s-ar putea să îți fie mai bine să fii singură.

Marte în Gemeni este ca un semnal de alarmă pentru tine și îți spune să eviți să te implici într-o relație în acest moment, pur și simplu pentru că te descurci foarte bine fără una.

Profită de acest timp pentru a fi tu însuți. Intră în tine însuți și adu înapoi persoana pe care poate ai simțit că ai pierdut-o de-a lungul anilor din cauza unei povești de dragoste.

În acest moment, nu te deranjează să fii singură și ceea ce este amuzant este că, cu cât petreci mai mult timp singură, fără partener, cu atât tinzi să te bucuri mai mult de aproape tot ceea ce îți oferă viața. Este ca și cum nu mai trebuie să "verifici" cu acea altă persoană pentru aprobare, iar asta este benefic pentru tine, Berbec. Îți place viața de burlac.

2. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Poți să șrii cum se simt cei din jurul tău când le spui cât de mult te bucuri și preferi să fii singură. Pur și simplu nu te pot crede, deoarece ideologia lor spune că, dacă ești singur, atunci trebuie să fii "în căutarea" și, prin urmare, incomplet și nefericit.

În timpul lui Marte în Gemeni, vei fi un miliard de procente complet cu faptul că ești o persoană singură și, dacă alegi așa, ai putea rămâne așa pentru tot restul vieții tale.


Este viața ta, până la urmă. Așa că nu te obosi să le spui oamenilor cum că cel mai fericit moment al zilei tale este atunci când te bagi în patul tău mare și moale, îmbrățișat cu animalele tale de companie și cu imaginația ta sălbatică.

Ei nu te înțeleg și, sincer, nu datorezi nimănui nimic, mai ales cunoașterea a ceea ce faci în romantism cu altcineva. Ești singur și extaziat; și nu, nu cauți. Ești destulă bucurie pentru tine, în acest moment.

3. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Ultimul lucru de care îți va păsa vreodată este ce cred oamenii despre tine, dar ideea că altcuiva i-ar putea păsa de statutul tău de relație? În niciun caz. Dacă cineva este suficient de plictisit de viața lui încât să fie nevoie să se bage în a ta pentru a sugera că ai putea fi mai fericită cu un partener romantic, atunci este clar că acea persoană nu are nicio idee despre cine ești cu adevărat.

Și, a fi real, a fi autentic - asta este călătoria ta chiar acolo. Viața de burlac îți oferă tot ce ai nevoie. Dacă tânjești după contact fizic și dragoste, atunci nimic nu te poate opri.

În cazul în care doriți să rămâneți singuri, fără niciun fel de contact, atunci așa să fie. În timpul lui Marte în Gemeni, vei fi pe deplin în contact cu cine ești, iar acea persoană este cu siguranță singură și îți place asta. Ești întotdeauna cea mai originală și unică, Vărsătorule. Nu există nici un semn că asta se schimbă mereu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel