Cele 3 semne zodiacale a căror viață amoroasă se îmbunătățește în timpul Lunii în Scorpion, în perioada 4 - 6 august 2022

Sursa foto: unsplash, autor Mayur Gala
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Mayur Gala

Ori de câte ori știm că Luna se află în Scorpion, avem tendința de a ne gândi că, dacă ar exista vreodată un moment în care să "avem noroc" în dragoste, ar fi în timpul acestui tranzit. Aceasta este cu siguranță ziua  potrivită pentru dragoste și pasiune. Dar nu este vorba doar de dragoste sau chiar de intimitate ceea ce face ca această zi să fie atât de norocoasă; este vorba de a găsi în noi înșine curajul de a fi persoana care ne dorim să fim, în dragoste și în romantismul fantastic.

1. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Știi ce te-a ținut pe loc în ceea ce privește capacitatea de a te exprima și știi ce trebuie să faci dacă vrei să reușești vreodată să îi spui persoanei care te interesează ce ai în minte, iar cu Luna în Scorpion, vei renunța la trecut și te vei pregăti pentru noi începuturi.

Dragostea este cu siguranță în cărțile tale astăzi și nu te vei mulțumi doar cu simpla apariție; oh, nu, ești pregătită pentru a impresiona pe cineva și știi exact cum să faci asta. Te simți îndrăzneț - gata să îți asumi riscuri astăzi.


Ați gândit totul și, cu acest tip de pregătire, pur și simplu nu puteți da greș. Norocul este atât de de partea ta astăzi, încât ai fi un prost să nu profiți de moment. Ca să nu mai spunem că ești super fermecător astăzi, ca și cum ai fi fost binecuvântat cu darul comunicării și ghici ce? Cu Luna în Scorpion de partea ta, cu siguranță ești.

2. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Ce putem spune decât, wow, Scorpion - așteaptă-te la cele mai înalte cote astăzi, pentru că Luna se află în semnul tău și te simți bine. Hei, astfel de zile se mai întâmplă, iar când se întâmplă trebuie să facem două lucruri: să fim recunoscători că suntem în viață pentru a le trăi și să profităm de darurile care ni se oferă astăzi.

Cadoul tău va veni sub forma carismei. Pur și simplu nu poți fi mai atrăgător decât ești astăzi și vei umbla cu un semn metaforic de neon deasupra capului pe care scrie: "Iubiți-mă, sunt bombă". Iar oamenii te vor iubi și te vor dori.

Acea faimoasă senzualitate a Scorpionului este în plină înflorire astăzi și ai putea intra în cărțile de istorie ale îndrăgostiților dacă vrei. Dacă este cineva pe care vrei să îl impresionezi astăzi, atunci nici măcar nu ezita - spune-i că vorbești serios, iar acel "business" înseamnă "Te doresc". Urmează-ți farmecul; îl ai în pică, astăzi, Scorpionule.

3. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei fi în genul de dispoziție care îți permite să lași deoparte toată sănătatea ta mentală crispată de Capricorn, pentru a putea face o adevărată nebunie cu singura persoană care este total implicată: partenerul tău romantic.

Luna în Scorpion îți aduce exact ceea ce ai nevoie, adică o mini-vacanță de la jobul tău, de la facturile tale, de la excelenta ta etică a muncii și de la toate lucrurile care te fac atât de perfect și care nu este o glumă sarcastică. Ești destul de grozav la atât de multe lucruri, dar cu acest tip de măreție vine responsabilitatea și oboseala.


Din fericire, reacționezi bine la tranzitele Scorpionului și, cu Luna în Scorpion, vei da cu ușurință la o parte comportamentul tău de muncă, astfel încât să te poți întoarce la munca de a fi tu însuți sexy și senzual. În această seară este noaptea în care trebuie să te bucuri de tine și să te distrezi. (Nu sunt permise gândurile legate de muncă!)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 aug 2022, 18:06 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience