Cel mai urmărit film la început de an. A avut încasări de 4,8 milioane de dolari

Data publicării:
The Little Things, captura foto Youtube/ sursa Warner Bros. Pictures
Descriere foto: The Little Things, captura foto Youtube/ sursa Warner Bros. Pictures

Filmul ''The Little Things'' a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american.

Thrillerul psihologic "The Little Things", produs de Warner Bros. Pictures şi avându-i în rolurile principale pe actorii Danzel Washington, Rami Malek şi Jared Leto, a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american cu încasări de 4,8 milioane de dolari obţinute weekendul trecut în urma proiecţiilor organizate în 2.171 de cinematografe.

Regizat de John Lee Hancock pe baza unui scenariu original scris de acelaşi cineast, filmul "The Little Things" prezintă povestea a doi poliţişti americani care încearcă să aresteze un criminal în serie care i-a îngrozit pe locuitorii din Los Angeles.

Potrivit Comscore, această producţie este filmul de categorie "R" cu cel mai bun debut de la începutul pandemiei de COVID-19, în contextul în care doar 38% dintre cinematografele din America de Nord sunt în prezent deschise.

"The Little Things" este totodată primul film din seria de 17 producţii pe care Warner Bros. le va lansa simultan în cinematografe şi pe platforma de streaming HBO Max în 2021 din cauza pandemiei.

Comedia de animaţie "The Croods: A New Age", produsă de Universal Pictures şi DreamWorks, s-a menţinut pe locul al doilea cu încasări de 1,8 milioane de dolari obţinute din 1.901 de cinematografe în cel de-al 10-lea weekend al său de proiecţii. Acest film a ajuns la un box-office nord-american de 43,9 milioane de dolari şi la un box-office global de 144,3 milioane de dolari.


Acest film, ce marchează debutul în lungmetraj al regizorului Joel Crawford, a avut un buget de producţie de 65 de milioane de dolari şi beneficiază de colaborarea unor actori celebri pentru asigurarea vocilor personajelor sale, precum Nicolas Cage, Catherine Keener, Emma Stone şi Ryan Reynolds.

Pelicula, o continuare a filmului "The Croods" din 2013, prezintă povestea familiei preistorice Crood, aflată în căutarea unui loc mai sigur în care doreşte să se stabilească şi ai cărei membri se întâlnesc cu cei ai unei alte familii, mult mai bine plasată pe scara evoluţiei sociale.

Filmul "Wonder Woman 1984", produs de Warner Bros., a rămas pe poziţia a treia, după ce a vândut bilete în valoare de 1,3 milioane de dolari în cel de-al şaselea weekend al său de proiecţii organizate în 1.864 de cinematografe din Statele Unite şi Canada. Box-office-ul său nord-american a urcat la 39,2 milioane de dolari, iar cel global la 152 de milioane de dolari.


Realizat cu un buget de producţie estimat la 200 de milioane de dolari, acest film reprezintă o continuare a peliculei "Wonder Woman" din 2017. Cu Patty Jenkins revenită în calitate de regizoare şi Gal Gadot care şi-a reluat rolul din producţia originală, noul film prezintă aventurile personajului Diana Prince, care se luptă cu doi inamici periculoşi în timpul Războiului Rece.

Filmul "The Marksman", fostul lider din ultimele două săptămâni, a coborât pe poziţia a patra, cu încasări de 1,2 milioane de dolari obţinute de vineri până duminică în America de Nord. Acest thriller de acţiune produs de compania Open Road este regizat de Robert Lorenz şi îl are în rolul principal pe actorul Liam Neeson. Filmul prezintă povestea unui fermier american din Arizona care ajută un băiat de 11 ani să evadeze dintr-un cartel mexican al traficanţilor de droguri.


Filmul "Monster Hunter" s-a menţinut pe locul al cincilea, cu încasări de 740.000 de dolari. "Monster Hunter", o peliculă fantasy şi de acţiune regizată de Paul W.S. Anderson, o are ca protagonistă pe soţia cineastului britanic, actriţa Milla Jovovich, devenită celebră graţie rolurilor interpretate în franciza "Resident Evil" şi în alte pelicule SF.


Acest film, bazat pe seria omonimă de jocuri video lansate de Capcom, prezintă povestea unui grup de soldaţi de elită, conduşi de Captain Artemis, rol interpretat de Milla Jovovich. Atunci când o neaşteptată furtună de nisip obligă unitatea militară să se refugieze într-o lume populată cu monştri periculoşi şi puternici, soldaţii sunt obligaţi să lupte pentru supravieţuire într-o bătălie disperată, notează Agepres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel