Cel mai prost obicei al tău, în funcție de semnul zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Paola Aguilar
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Paola Aguilar

Toată lumea are un obicei prost (sau două) - este ceea ce ne face umani. Slăbiciunile și viciile noastre nu sunt ceva de care să ne fie rușine, dar sunt lucruri la care putem lucra. Primul pas în acest sens, desigur, este să ne privim sincer pe noi înșine. Iar dacă speri să te ajute puțin să devii introspectiv, poate te interesează să afli că semnul tău zodiacal are o mare influență asupra personalității tale, cu bune și cu rele.

Berbec: Întreruperea oamenilor

Ambițios, orgolios și mereu dispus să spui ce gândești, nu e de mirare că personalitatea ta mare ar putea să-i deranjeze pe unii oameni. Creierul Berbecului se mișcă la un milion de kilometri pe minut, motiv pentru care ai tendința de a acționa impulsiv, de a vorbi înainte de a gândi și de a întrerupe oamenii. Și, deși este un pic nepoliticos, de obicei nu o faci pentru a face o altă persoană să se simtă prost.

Taur: Cheltuiți prea mulți bani

Taurul este adesea numit cel mai practic și mai sensibil semn al zodiacului. Atunci când vremurile devin dificile, știi cum să te descurci mai bine decât oricine altcineva. Dar chiar și tu ai un viciu, care poate fi rezumat în două cuvinte: terapie cu amănuntul. Să cheltuiești prea mulți bani este un hobby al Taurilor și va fi făcut cu cel mai mare zâmbet pe față. Guvernat de Venus - planeta iubirii, a plăcerii și a banilor - munciți din greu și vă jucați din greu. Dar dacă atingi nivelul maxim de stres, oferindu-ți un tratament de cinci stele te face întotdeauna să te simți mai bine, indiferent de preț. Fie că este vorba de a obține o nouă ținută sau de a comanda mâncarea ta favorită la pachet, cu siguranță poți cheltui.

Gemeni: Indecisivitate

Nu toate stereotipurile zodiacale sunt adevărate, dar acesta este. Gemenii tind să fie cea mai indecisă și mai nehotărâtă persoană - dar nu pentru motivul pe care îl crede lumea. Este foarte greu pentru un Gemeni să își oprească creierul, ceea ce îi face să se gândească prea mult la situații și să se răzgândească de un milion de ori pe minut. Și pentru că ești atât de sociabilă și încerci să fii mereu alături de toată lumea, este o provocare să fii pusă la punct și să ți se ceară să iei o decizie concretă. 

Rac: Intrarea în rutină

Emotiv și capricios, nu trebuie să fie prea mult pentru a te trimite în modul pustnic, Rac. Poți părea puternică și colectivă în fața unui stres ridicat, dar asta doar pentru că știi cum să-ți ții sentimentele reprimate în public. Acest lucru este în regulă atunci când ai un echilibru sănătos de timp social și de singurătate, dar atunci când lucrurile devin prea mult, te retragi în carapacea ta - uneori pentru zile sau săptămâni întregi.

Leu: Întârziat

Îți place să fii în centrul atenției, Leu. Fermecătoare și hilară din fire, îți este ușor să îți faci prieteni și să furi lumina reflectoarelor. Și uneori asta vine la pachet cu un comportament de divă. Deși s-ar putea simți ca și cum soarele se învârte în jurul tău, asta nu înseamnă că poți să-i faci pe oameni să aștepte în timp ce te pregătești.

Fecioară: Corectarea oamenilor

Fiind o persoană care excelează în a da sfaturi practice și în a fi prietenul cu picioarele pe pământ, critica constructivă este practic limbajul tău de dragoste, Fecioară. Dar abordarea ta fără menajamente de a oferi adevărul crud, chiar și atunci când nimeni nu l-a cerut, poate freca în mod greșit tipurile mai sensibile. Fecioara este perfecționistul zodiacului, ceea ce îi determină să microgestioneze situațiile, uneori fără să-și dea seama. De fapt, atunci când o Fecioară te corectează, este adesea un semn că te respectă și nu vrea să pari prost. Dar această tendință de a interveni și de a corecta oamenii atunci când greșesc poate fi interpretată și ca fiind meschină, mai ales în mediile relaxate.

Balanță: Să fii mereu la telefon

Sigur, cu toții ne folosim mult telefoanele, dar pur și simplu nu poți să-l lași jos, Balanță. Ești semnul balanței, dar ești și un fluture social care domină social media. Cum altfel ar trebui să ții oamenii la curent cu venirea și plecarea ta fabuloasă? Aceștia și petrec timpul conservând, colecționând și conversând și nu vor ca niciun moment să fie irosit. A fi pe telefon le oferă întotdeauna Balanțelor priza de care au nevoie pentru a fi la fel de atrăgătoare și remarcabile din punct de vedere creativ, așa cum știm că pot fi."Ca să nu mai spunem că ești, de asemenea, o romantică, așa că îți place să vezi cine s-a căsătorit (sau despărțit!) și să împărtășești propria poveste de dragoste cu toți cei pe care îi cunoști.

Scorpion: Ascultă la ce vorbesc ceilalți

Toată lumea te numește cel misterios și nu se înșeală. Simți lucrurile la fel de profund ca orice alt semn de apă, dar rareori lași aceste emoții să iasă la suprafață. Își țin toate informațiile personale aproape de piept . Cu toate acestea, nu au nicio problemă în a-i asculta pe cei care își varsă sufletul în jurul lor. Scorpionii sunt atât de secretoși pentru că, în general, nu au încredere în ceilalți, ceea ce reprezintă un motiv în plus pentru a aduna cât mai multe informații despre ei. Cu toate acestea, se poate transforma într-o problemă dacă scapă de sub control. Acest lucru îi determină să nu acorde oamenilor o șansă și îi face să facă presupuneri în mod frecvent.

Săgetător: Plecă fără a spune la revedere

Săgetătorul este aici pentru a se distra, nu pentru o perioadă lungă de timp. Sari mereu de la o aventură la alta, ceea ce înseamnă că îți păzești atent programul și nu vrei să pierzi ore prețioase printre oameni care nu-ți sunt dragi. Odată ce energia s-a stins, un Săgetător pleacă de acolo, chiar și fără să-și ia rămas bun de la prietenii pe care și i-a făcut pe parcurs. O altă parte a acestui obicei este că trebuie să fii sincer cu tine însuți dacă simți că o situație sau o persoană este negativă în vreun fel. În mintea ta, nu este nimic personal, dar asta nu înseamnă că ceilalți oameni nu se vor simți jigniți de atitudinea ta blazată și nu se vor întreba unde ai plecat.

Capricorn: Sunt dezorganizați

Capricornii sunt dependenții de muncă ai zodiacului, dar asta nu te face neapărat să fii organizat cu timpul tău. Cu cât te simți mai confortabil cu sarcina pe care o ai de îndeplinit, cu atât este mai probabil să o amâni până în ultimul minut - provocându-ți (și celor din jur!) un stres involuntar pe termen lung. 

Vărsător: Să faci pe avocatul 

Rebel și independent, ești foarte intelectual și curios, ceea ce te determină să pui la îndoială orice și totul. O mulțime de oameni apreciază perspectiva ta și dorința de a împinge status quo-ul, dar alții consideră că nevoia ta de a face lucrurile "în felul tău" este mai mult autoritară decât simpatică. Acești purtători de apă curioși fac mereu pe avocatul, pentru că trebuie să cunoască și cealaltă parte a lucrurilor. 

Pești: Visând cu ochii deschiși

Peștii sunt cunoscuți pentru că sunt niște iubiți sentimentali. Și, deși este adevărat că ai o dungă romantică, visarea ta merge dincolo de dorința pentru castele și nunți de poveste. Fiind cel mai creativ semn zodiacal, aveți fantezii cu tot felul de scenarii și de "ce-ar fi dacă". Timpul scapă în mod constant de Pești, așa că nu te aștepta ca ei să fie atenți și concentrați tot timpul. Nu încerci să fii nepoliticos; mintea ta pur și simplu se rătăcește acolo. Acest lucru este evident mai ales atunci când viața devine stresantă, deoarece te simți mai confortabil retrăgându-te în lumea ta perfectă de vis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel