Cel mai periculos aliment pentru sănătate. Ligia Pop: „Ne strică ficatul și fierea. Trebuie să îl evităm pe cât posibil!”

Data publicării:
ligia pop/instagram & freepik@kjpargeter. Sursă foto: DC Medical
Descriere foto: ligia pop/instagram & freepik@kjpargeter. Sursă foto: DC Medical

Cel mai periculos aliment pentru sănătate. A fost introdus mai târziu în alimentația umană. „Ne strică ficatul și fierea, sistemul digestiv, fiindcă creează ciroză”.

Alimentația noastră s-a schimbat semnificativ în comparație cu cea din trecut, reflectând evoluția societății și schimbările modului în care percepem și consumăm alimentele. În trecut, alimentația era mai simplă, mai puțin prelucrată și mai aproape de sursele naturale. Oamenii consumau mai multe alimente locale și de sezon, preparate în mod tradițional și fără adaosuri artificiale.

Cu trecerea timpului, odată cu dezvoltarea tehnologiei și globalizarea comerțului, alimentația a devenit tot mai procesată și industrializată. Produsele alimentare sunt acum mai dulci, mai aspectuoase și mai atrăgătoare vizual, din cauza adăugării de zahăr, coloranți și conservanți pentru a le prelungi durata de valabilitate și a le îmbunătăți aspectul.

Citește mai departe pe dcmedical.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel