Cel mai nefercit semn zodiacal. Este nervos de fiecare dată când nu îi ies lucrurile după bunul plac

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Zâmbetele și fericirea nu sunt pentru toată lumea. Anumite persoane trec prin viață cu o atitudine extrem de tristă și se pare că nu reușesc să găsească bucurie în nimic. Se mișcă prea repede pentru a aprecia momentele mici ale vieții. Sigur, ar putea fi doar într-o dispoziție proastă, dar astrologii spun că horoscopul lor ar putea fi, de asemenea, un motiv pentru care aceste persoane sunt atât de melancolice.

 

1. Pești

Este greu să fii fericit când fugi mereu de realitate. Peștilor le scapă deseori lucruri și s-ar putea să fie excluși din când în când pentru că sunt mereu prinși în propriile gânduri.

Tara Bennet, astrolog și antrenor spiritual, observă că ei își găsesc bucuria în imaginația lor, dar nu este de ajuns. "În viață, sunt predispuși la martiriu", spune ea. "Se vor sacrifica pentru binele altora, dar apoi se plâng victimă".

Se pare că nu pot scăpa de această cale spre tristețe, chiar dacă este nesănătoasă din punct de vedere emoțional. Și, deși pot părea fericiți pentru scurte reprize, sunt în general mai abătuți decât majoritatea.

 

2. Capricorn

Capricornii au standarde și așteptări ridicate pentru toată lumea, inclusiv pentru ei înșiși. Dar această nevoie de a avea succes le poate lua bucuria.

Pe de o parte, poate fi un lucru bun, dar pe de altă parte, poate provoca multă nefericire atunci când nimic nu pare niciodată suficient de bun, spune Lauren DeGolia, consultant în claritate și astrolog la Fresh Start Registry.

De asemenea, aceste semne de pământ nu-și asumă aproape niciodată riscuri pentru că le este prea frică să eșueze. Faptul de a juca mereu în siguranță îi face cu siguranță să rateze lucruri interesante și fericite.

 

3. Fecioară

La fel ca și Capricornul, Fecioara este un semn de pământ care are standarde nerealiste pentru ei înșiși - sunt perfecționiștii zodiacului, până la urmă. Din această cauză, nu sunt niciodată cu adevărat fericiți.

"Cu ștacheta atât de înaltă, indiferent ce fac sau cât de mult muncesc, ar fi putut fi întotdeauna mai bine", spune Bennet.

Fără loc pentru dezordine sau spontaneitate în viața lor, lipsa de bucurie este reală.

 

4. Rac

Racul este altruist, punându-i mereu pe ceilalți pe primul loc. "Imaginați-vă cum ar fi să oferiți constant și să nu primiți niciodată... destul de obositor și descurajant", spune DeGolia.

Ea explică faptul că Racul este înrădăcinat să creadă că trebuie să fie lipiciul care îi ține pe toți ceilalți împreună. Există o mulțime de presiune care vine cu acest rol, ceea ce îi poate face să se simtă nefericiți și nesatisfăcuți.

 

5. Scorpion

"Scorpionul este cel mai intens semn al zodiacului și să simți atât de intens duce la nefericire", spune Bennet. Dacă sunt răniți, acea rană este adâncă, mai ales dacă au fost trădați de cineva apropiat.

Aceste semne de apă emoționale sunt închise, dar își doresc să fie iubite la fel de mult ca orice alt semn. Ei au tendința de a se agăța de lucruri prea mult timp și care, în esență, le atrage propria mizerie.

"Scorpionii sunt experți în a absorbi "vibrațiile rele" ale altor persoane chiar dacă nu sunt conștienți de asta", spune DeGolia. "Acest lucru îi poate lăsa înlănțuiți cu o energie densă care probabil nu le aparține și care provoacă un val de nefericire".

 

6. Berbec

Berbecul merge mereu după ceea ce își dorește. Dacă nu obțin asta, vibrația lor se transformă în cea a unui copil irascibil - și hei, ei sunt primii născuți ai zodiacului.

Se lasă prea mult prinși în rezultatul final, ceea ce îi face, în cele din urmă, cel mai nefericit semn zodiacal, spune DeGolia, care adaugă că nici ego-ul lor nu ajută, notează Bestlife.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel