Cel mai mare regret al Adrianei Trandafir. Artista a aflat la 50 de ani că a fost adoptată: ”Aș vrea să le cer...”

Data publicării:
Descriere foto: Adriana Trandafir, sursa captură youtube/ Pepe
Descriere foto: Descriere foto: Adriana Trandafir, sursa captură youtube/ Pepe

Adriana Trandafir a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. Artista a aflat la 50 de ani că a fost adoptată.

Adriana Trandafir este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Artista a aflat târziu că a fost înfiată, iar șocul a fost enorm. La câțiva ani de la moartea părinților săi, vedeta a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. 

Cel mai mare regret al Adrianei Trandafir

Adriana Trandafir a recunoscut că a avut parte de o copilărie frumoasă, la țară, înconjurată de animale și treburi gospodărești. Artista a fost nevoită să muncească de la o vârstă fragedă, deoarece mama sa era foarte bolnavă. Vedeta are și un regret în ceea ce privește relația cu părinții săi. Aceasta a mărturisit că și-ar dori să poată să-i întâlnească pe cei doi și să le ceară iertare pentru tot ce le-a greșit. 

”Cu părinții am avut o relație foarte bună în sensul că, acum, retroactiv când nu-i mai am, îmi dau seama cât de mult contează să ai bunici, să ai părinți. Cât de mult contează să ai cel 7 ani de acasă, care, astăzi, au dispărut. Cu atât mai mult, cu cât eu i-am făcut cu picioarele pe pământ, la țară, cu ochii la cer către Dumnezeu, ascultând furnicile. Am avut griji mari că mama mea a fost bolnavă și am făcut ceea ce ea nu putea să mai facă.

Îmi pare rău că nu le-am spus cât de mult înseamnă pentru mine și, dacă acum m-aș întâlni cu ei, mi-aș cere iertare pentru toate momentele în care i-am supărat, că i-am rănit, sau că fac lucruri care, mai târziu, îi afectează. Atunci, noi nu aveam tupeul pe care ăl au astăzi copii față de părinții lor, eram educați cu bun simț, iar astăzi au dispărut”, a spus Adriana Trandafir la Antena Stars.

Cum a primit vestea că este înfiată

Adriana Trandafir a povestit că a aflat de faptul că a fost adoptată, tocmai la vârsta de 50 de ani. Artista a recunoscut că a avut parte de un șoc și a considerat că a trăit într-o minciună. 

Adriana Trandafir, la un pas de a se sinucide

Actrița a mărturisit că a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor, după ce a aflat că bărbatul pe care îl iubea și pentru care făcuse foarte multe sacrificii, s-a însurat cu o altă femeie. Adriana Trandafir a recunoscut că directoarea de la teatrul Giulești a fost cea care a salvat-o, deoarece i-a pus spectacol chiar în acea seară. 

„Am mai trăit ceva grav, s-a întâmplat în anul 1985, când am avut actele depuse pentru a pleca în America, unde aveam o poveste de iubire. Cât am luptat, câte am îndurat de la Securitate, nici nu vreau să-mi citesc dosarul. Ani de zile am luptat pentru bani și pentru viză. M-am scos de peste tot, televiziune și radio. Până la urmă am obținut viza și s-a întâmplat ceva, o poveste în care, într-o noapte, a trebuit să iau decizia dacă să plec sau să rămân. Băiatul pe care-l iubeam acolo nu m-a mai așteptat, se însura cu alta. În noaptea în care am aflat am albit. În România nu mai aveam nimic, fără radio și fără tv, mă certasem cu părinții, aveam doar o rochie de mireasă și verighetele pregătite.

Am fost și am depus pașaportul la secția de pașapoarte, am renunțat la viză, spre stupoarea tuturor oamenilor legii care 2 ani au încercat să mă convingă să nu plec. Am lăsat pașaportul acolo, eram debusolată total, mă gândeam să mă sinucid. Mergând pe stradă am dat de doamna Elena Deleanu, directoarea de la teatrul Giulești. Ea mi-a salvat viața. Exact în seara aceea mi-a pus spectacol și m-a salvat.”, a declarat Adriana Trandafir pentru fanatik.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel