Cel mai lacom semn zodiacal, potrivit astrologilor. Nu se mulțumește niciodată cu ce are

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Vanessa Murrieta
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Vanessa Murrieta

Fie că vor bani, faimă sau ambele, aceste semne zodiacale nu se mulțumesc niciodată cu ce au.

Unii oameni, oricât de mulți bani ar avea, nu sunt niciodată mulțumiți pe deplin. Ei sunt conduși de nevoia de putere și sunt satisfăcuți doar cu mese îmbelșugate, cumpărături exclusiviste și șampanie scumpă. Aceste persoane pot fi, de asemenea, foarte egoiste când vine vorba de timpul și atenția celorlalți, ceva ce nu se abțin niciodată să ceară. Dacă cunoști pe cineva care cere mereu mult și vrea mai mult, astrologia ar putea fi de vină. Citește mai departe pentru a descoperi care sunt semnele zodiacale despre care astrologii spun că sunt cele mai lacome, potrivit BestLife.


6 Capricorn

Capricornii se simt adesea nesiguri. Se lasă prinși în încercarea de a fi cei mai buni, iar când nu reușesc, sunt dezamăgiți. Pentru a contracara acest lucru, ei se străduiesc fără încetare. "Capricornii sunt guvernați de planeta Saturn, care este cunoscută ca "planeta limitării", iar acest lucru îi poate face pe Capricorni să simtă că nu sunt suficienți", explică astrologul CrystalDigest, Kelly Grayson. "Acest lucru îi poate face să fie foarte rezistenți la împărtășire și pot acumula resurse de teamă că nu vor avea suficient mai târziu".

Din cauza acestei nesiguranțe, sunt extrem de ambițioși. "Pot fi nemiloși în căutarea succesului și pot fi adesea ajunge destul de sus în carieră", spune Grayson. De asemenea, sunt atenți cu banii, iar această rezistență la cheltuieli îi poate face să pară lacomi.

 

5 Scorpion

Scorpionilor intenși nu le place să împartă. "Sunt mereu atenți la propriile rezultate și ezită să se despartă de banii câștigați cu greu", explică Grayson, descriindu-i ca fiind "posesivi și obsedați de control". Adesea sunt destul de secretoși în legătură cu finanțele lor și pot face eforturi mari pentru a-și ascunde câștigurile de ceilalți (și au un motiv pentru a scăpa de plată).

Acest semn misterios necesită, de asemenea, ca tu să te concentrezi asupra lor în permanență. "Sunt incredibil de geloși și cer toată atenția celor apropiați", avertizează astrologul Tara Bennet de la MediumChat. Iar dacă nu le oferiți recunoașterea pe care simt că o merită, "Scorpionii își vor folosi puterea de manipulare pentru a o obține", spune ea.

 

4 Pești

Spre deosebire de semnele mai mercenare, Peștii sunt cei mai posesivi când vine vorba de timpul lor, pe care îl prețuiesc profund. "Unii ar putea spune că Peștii sunt lacomi pentru că vor să păstreze totul pentru ei, dar, în realitate, Peștii înțeleg pur și simplu valoarea a ceea ce au", spune Grayson.

Nu te aștepta ca un Pești să îți împărtășească cu cine se întâlnește sau adevăratele sale sentimente decât dacă are încredere deplină în tine, ceea ce ar putea dura ceva timp. Așadar, deși nu sunt lacomi cu lucrurile materiale, devin prădători în ceea ce privește viața lor personală.


3 Taur

Această zodie iubește lucrurile frumoase. "Semnele Taurului tind să fie destul de materialiste și sunt mereu în căutare de modalități de a dobândi mai multe bunuri", notează Grayson. Pentru că tânjesc mereu după mai mult, adesea economisesc pentru obiecte mai mari și mai bune.

Poate că Taurii iubesc o cină luxoasă în oraș mai mult decât următorul semn, dar dacă te alături lor, fii pregătit să deschizi portofelul. "Taurii iubesc luxul și tradiția, dar urăsc să plătească nota de plată", sfătuiește Bennet. Deși sunt fericiți să se răsfețe cu lucruri frumoase, nu se răsfață prea des cu prietenii. "Banii câștigați cu greu sunt pentru ei și pentru nimeni altcineva", spune Bennet.


2 Fecioară


Acestui semn hipercritic nu îi place să împartă și caută mereu modalități de a economisi, ceea ce înseamnă că se vor gândi la o achiziție importantă timp de ore sau chiar zile întregi. Grayson spune că Fecioarele sunt "adesea foarte frugale și pot fi chiar considerate zgârcite".

Bennet adaugă că Fecioarele "doresc stilul de viață de lux pur pentru ele însele, fără să le pese de modul în care trăiesc ceilalți". Prin urmare, ei sunt adesea considerați calculați, fără să le pese de nimeni în afară de ei înșiși în încercarea lor de a obține viața pe care cred că o merită.


1 Leu

Acești oameni ambițioși, obsedați de statut, vor să fie mereu în centrul atenției. Grayson îi descrie pe Lei ca fiind "mândri și aroganți" și spune că "pot fi găsiți adesea etalându-și bogăția". Prin urmare, Leii sunt genul care se vor îmbrăca pentru a impresiona sau vor cumpăra o casă ostentativă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel