Care este cel mai deștept semn zodiacal, potrivit astrologilor

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Ruthson Zimmerman
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Ruthson Zimmerman

Uneori, este ușor să alegi oamenii deștepți din cameră. Aceștia au întotdeauna o remarcă ingenioasă și se bucură să împărtășească cu ceilalți cunoștințele lor vaste. Sunt mari conversatori și întotdeauna fac lucrurile să meargă. Dacă v-ați întrebat vreodată de ce unii oameni au această lovitură de strălucire, astrologia ar putea juca un rol. Citește mai departe pentru a descoperi cele mai inteligente semne zodiacale.

Scoprion

Scorpionii pot părea liniștiți și poate chiar reci, dar acest lucru nu face decât să le sporească comportamentul de observator. Nu sunt în mod tradițional inteligenți în sensul de "deștepți ca la carte", dar își dau seama de lucruri cu modul lor unic de gândire. Ryan Marquardt, astrolog și fondator al Ryan's Astrology, explică faptul că Scorpionii au o calitate de detectiv: Aceste semne de apă sunt, de obicei, cu trei pași înaintea celorlalți.
"Ei sunt capabili să descopere indicii ascunse pe care mulți oameni le ratează, ceea ce îi determină să găsească răspunsuri și soluții mai repede decât unii dintre colegii lor", spune Marquardt.

Segetător

Săgetătorii sunt mereu dispuși la noi aventuri și experiențe. De unde crezi că provin toate cunoștințele lor? "Sunt cu siguranță oameni cu viziune de ansamblu, [și] au o fântână de înțelepciune din care se inspiră pentru a găsi soluții ingenioase", spune Jill Loftis, astrolog și fondator la Nuit Astrology, potrivit yourtango.com

Cunoscuți ca fiind filosofii zodiacului, nu este de mirare că aceste semne de foc au o sete insațiabilă de a descoperi lucruri noi și de a-și pune în valoare inteligența.

Vărsător

Cu propriul lor mod unic de gândire, Vărsătorul este cel mai excentric semn al zodiacului. Aceste tendințe ciudate s-ar putea să te facă să nu le observi imediat dispoziția inteligentă, dar de obicei sunt cu cel puțin un pas înaintea mulțimii. Acest semn de aer are abilități mentale de mare viteză și poate fi mai isteț decât ceilalți la o aruncătură de băț.

"Oricât de zăpăciți ar putea părea unora, mintea lor ascuțită este critică și hotărâtă să găsească soluții", spune Marquardt pentru Best Life.

Fecioară

Fecioarele au creier și le place să analizeze orice situație. Capacitatea lor de a înțelege lucrurile este de neegalat, așa că, cu siguranță, îți dorești aceste persoane în colțul tău. "Este grozav să ai o viziune Fecioară care să te ajute să rezolvi probleme sau să vii cu soluții creative", spune Loftis. Aceste semne de pământ sunt guvernate de Mercur, planeta care supraveghează abilitățile cognitive, așa că inteligența lor iese repede la iveală. Fecioarele vor vorbi mult, dar vor fi sigure că vor apărea și vor realiza ceea ce își propun datorită inteligenței și abilităților lor organizatorice de top.

Berbec

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul se mișcă repede și gândește rapid. Sunt, de asemenea, incredibil de independenți și încrezători, ceea ce le dă un plus atunci când vine vorba de inteligență.

Marquardt spune că sunt semnul care este cel mai mult exploatat în natura lor primară. "Berbecul a inventat practic conceptul de instinct și beneficiază de energia norocului începătorului, așa că, atâta timp cât își urmează instinctul fără să se gândească la a doua oară, vor obține de obicei rezultatul dorit", spune el.

Acest semn de foc este îndrăzneț și îndrăzneț și nu se tem să facă un pas înainte atunci când ceilalți au nevoie de ei.

Gemeni

Gemenii se mișcă repede și învață mereu lucruri noi cu ușurință, ceea ce nu este de mirare că sunt cel mai inteligent semn zodiacal. Acest semn de aer consumă în mod constant informații din diverse surse și are mereu la îndemână un sac mare de trucuri mentale. "Fie că este vorba de a-și aminti acea scenă dintr-un film, de a veni cu o replică ingenioasă sau de a-și aminti cum să repare ceva, dexteritatea mentală a Gemenilor și abilitatea de a vedea o varietate de rezultate deodată îi ajută să aibă un avantaj inteligent", spune Loftis.

Marquardt descrie aceste semne de aer ca fiind cameleonii zodiacului, care nu numai că sunt inteligenți în ceea ce îi privește, dar care pot, de asemenea, să imite inteligența altora.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel