Cel mai cunoscut actor de reclame, arestat sub acuzația de viol. Politicieni și jurnaliști reacționează. ”Are acasă 2 copii, incredibil”

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook
Descriere foto: Facebook

Val de reacții pe rețelele de socializare după ce s-a aflat că violatorul în serie din București este un cunoscut actor.

 
Alexander Zudor a jucat în mai multe reclame comerciale, la vinuri, chipsuri și medicamente și a pozat inclusiv pentru coperta unei cărți.

 

Actorul Alexander Zudor, în vârstă de 46 de ani, este acuzat de viol şi tentativă de viol, după ce ar fi agresat sexual mai multe femei pe străzile din Sectorul 5 al Capitalei, sub ameninţarea cuţitului. Cazul a stârnit un val de reacții pe rețele de socializare, inclusiv printre jurnaliști și politicieni.

 

Vezi pe DC News cum au reacționat jurnașiștii și politicienii.

 

Potrivit Poliţiei Capitalei, primul caz a avut loc pe data de 1 noiembrie 2020, în jurul orei 23,30, când poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi de către un bărbat, prin 112, cu privire la faptul că, în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din Sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub ameninţarea unui cuţit, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

 

Cine este Alexander Zudor. Citește mai multe.

.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel