Cel mai chibzuit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Au o abordare analitică a majorității lucrurilor

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Elizeu Dias
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Elizeu Dias

Este mult prea ușor să ne lăsăm învăluiți în propriile noastre lumi mici. Dar noi nu existăm într-o bulă, așa că este foarte important să avem capacitatea de a privi dincolo de noi înșine și de a da dovadă de considerație față de cei din jurul nostru. Desigur, unii oameni sunt în mod natural mai potriviți pentru altruism decât alții - fie că este vorba de prietenul care păstrează un umăr deschis pentru atunci când ai nevoie să plângi, fie de colegul care își amintește întotdeauna de ziua ta de naștere și aduce prăjituri la birou. Dar acest tip de atitudine grijulie și atentă poate avea legătură cu astrele, întrucât astrologii spun că anumite semne zodiacale sunt cele mai grijulii. 

Rac

Raciiau uneori o reputație proastă pentru că sunt foarte sensibile. Dar "conexiunea lor emoțională profundă" este o parte din ceea ce îi face să fie unul dintre cele mai grijulii semne, potrivit lui Raquel Rodriguez, astrolog experimentat și fondator al revistei Your Zodiac.

"Au o capacitate înnăscută de a-i înțelege și de a-i consola pe ceilalți, luând întotdeauna în considerare nevoile lor și oferindu-le sprijin în moduri semnificative", explică ea. "Grijulii și hrănitori prin natura lor, fac un efort suplimentar pentru a asigura bunăstarea și fericirea celor dragi lor".

Pești

Nu ar putea fi o surpriză faptul că un alt semn de apă ocupă un loc fruntaș în ceea ce privește grija. La fel ca și Racii, Peștii sunt cunoscuți pentru că au o natură mai empatică decât alții. Această trăsătură "joacă un rol semnificativ în a-i face indivizi extrem de grijulii, care sunt întotdeauna gata să ofere confort, sprijin și înțelegere atunci când este nevoie", spune astrologul Bella Nguen, care lucrează ca editorialist de astrologie la Indielogy Magazine.

"Faptul că sunt capabili să se pună în locul altcuiva se traduce prin dorința lor autentică de a ușura suferința", adaugă Nguen.

Fecioară

Acest semn de pământ este cunoscut pentru faptul că funcționează cu o mentalitate mai analitică, ceea ce îi ajută să descompună și să descifreze cu ușurință prin ce trec oamenii din jurul lor.

"Sunt atenți la detalii și anticipează nevoile celorlalți, mergând deseori dincolo pentru a oferi asistență practică și îndrumare", explică Rodriguez.

"Fecioarele se remarcă prin grija pe care o aduc chiar și în activitățile de rutină", adaugă Nguen, care spune că "planificarea lor meticuloasă" este o parte din motivul pentru care sunt atât de grijulii.

Taur

Fiind un alt semn de pământ, Taurul are, de asemenea, o abordare analitică a majorității lucrurilor. Dar ceea ce plasează acest semn cu o treaptă deasupra Fecioarei este fiabilitatea lor profundă. "Indivizii Taur sunt cunoscuți pentru loialitatea lor de neclintit și sprijinul lor ferm", explică Rodriguez.

Acest lucru îi face, de asemenea, să fie prietenul ideal pe care "să-l ai în preajmă în momentele dificile", potrivit lui Nguen. Ea spune că acest semn are o "capacitate intuitivă în ceea ce privește modul în care ceilalți ar vrea ca lucrurile să fie făcute", ceea ce îi face să fie grijulii și reconfortanți.

Scorpion

Rotunjind semnele de apă, Scorpionii sunt una dintre cele mai grijulii zodii din cauza "intuiției lor profunde și a protecției feroce", spune Rodriguez pentru Best Life.

Scorpionii sunt adesea caracterizați în mod fals ca fiind falși, dar, similar cu Taurii, au de fapt un puternic simț al loialității și vor face orice pentru a-i proteja pe cei dragi de orice rău.
"Scorpionii au, de asemenea, o abilitate extraordinară de a simți emoțiile și dorințele profunde ale celor din jurul lor", adaugă Rodriguez. "Așa că grija lor merge dincolo de gesturile de la suprafață, deoarece pătrund în tărâmurile ascunse ale psihicului uman."

Balanță

În fruntea plutonului ca fiind cel mai grijuliu semn zodiacal este Balanța. Spre deosebire de celelalte de pe listă, acesta este singurul semn de aer care face parte din această listă. Dar ceea ce îi plasează pe primul loc este "puternicul lor simț al corectitudinii și al justiției", spune Nguen pentru Best Life.

După cum explică mai departe Nguen, acest lucru înseamnă că persoanele Balanță sunt potrivite în mod natural pentru a gestiona conflicte, pentru a promova relații sănătoase și pentru a-și comunica gândurile fără agresivitate.

"Înclinația lor naturală de a încerca să vadă mai multe perspective și de a lua decizii corecte nu numai că îi face să fie unul dintre cele mai grijulii semne, dar ajută și la crearea unor relații armonioase", spune ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel