Cel mai bun mod de a scăpa de mahmureală după zilele de Crăciun

Data actualizării: | Data publicării:
Michal Jarmoluk , pixabay
Descriere foto: Michal Jarmoluk , pixabay

În perioada sărbătorilor de iarnă nu puțini sunt ce care fac exces de băuturile alcoolice. Iată care sunt cele mai bune medote de a scăpa de mahmureală.

Deși este un an foarte diferit, din cauza pandemiei de coronavirus, mulți petrecăreți au reușit totuși să intre în spiritul festiv. Dacă te-ai trezit cu mahmureala, nu te teme, există o metodă care îți va salva ziua și starea de spirit. În primul rând, nu căutați aspirina pentru a vă ameliora durerea de cap, deoarece nu va funcționa. Potrivit nutriționistului Hannah Richards, acesta este un remediu de evitat.

Richards a dezvăluit singurul lucru pe care ar trebui să-l urmezi.

Consumul de suc de grapefruit este cel mai bun mod de a accelera recuperarea mahmurelii. Și după o noapte de băutură, cel mai probabil acest lucru te poate ajuta  cu adevărat să scapi de stările de mahmureală.

Între timp, NHS  are câteva sfaturi pentru a ameliora discomfortul creat de mahmureală.

 „A face față mahmurelii implică rehidratarea corpului pentru a vă ajuta să faceți față simptomelor dureroase. Cel mai bun moment pentru rehidratare este înainte de a merge la culcare după o seară în care ați consumat alcool. Analgezicele pot ajuta la durerile de cap și la crampele musculare. De asemenea, limentele zaharoase vă pot ajuta să vă relaxați. În unele cazuri, poate fi necesar un antiacid pentru a vă liniști mai întâi stomacul. Supa de bulion este o sursă bună de vitamine și minerale, care pot completa resursele epuizate. De asemenea, este ușor de digerat pentru stomacul sensibil „, a recomandat NHS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel