Cel mai bun masaj pentru eliminarea celulitei din interiorul coapselor. Dan Bujor: Rezultatele încep să fie vizibile

Data publicării:
EXCLUSIV

Tehnicianul în masaj Dan Bujor dezvăluie care este cel mai eficient tip de masaj pentru eliminarea celulitei din interiorul coapselor.

În procesul de remodelare corporală, zona din interiorul coapselor este poate cea mai dificilă, acest lucru datorându-se pe de o parte faptului ca este foarte greu de lucrat prin exerciții fizice, iar pe de altă parte, pentru că rezultatele apar cu încetinitorul, după foarte mult timp si efort depus în mod susținut.

Tehnicianul în masaj Dan Bujor explică faptul că este un tip de masaj care ajută realmente la eliminarea celulitei din interiorul coapselor.

„Masajul cu bețe de bambus este singura metodă de remodelare corporală non-invazivă care contrazice toate pronosticurile referitoare la eliminarea depozitelor adipoase și tonifierea interiorului coapselor. Dacă în cazul antrenamentelor la sală este vorba de câteva luni bune, la centrul nostru sunt necesare doar câteva ședințe de masaj cu bete de bambus. Cu ajutorul bețelor de bambus, terapeutul poate lucra țintit asupra zonelor care necesita atenție, și mai mult decât atât, poate adapta presiunea exercitata la nivelul pielii, în funcție de gradul de celulita și de tipul de țesut adipos. Astfel, după doar câteva ședințe, rezultatele încep să fie vizibile, acest lucru întamplându-se fară durere și fară a leza în vreun fel pielea.”, povestește specialistul.

De ce masaj cu bețe de bambus?

Dan Bujor lucrează cu 6 tipuri de beţe de bambus de diferite dimensiuni şi circumferinţe (de la cele foarte subţiri potrivite masajului pe un ţesut dens şi până la cele groase, ideale pentru masarea în deplină siguranţă a zonelor varicoase), pe care le alternează în funcţie de particularităţile individuale şi de nevoi: tipul de ţesut şi calitatea acestuia, gradul de celulită, problemele cu care se confruntă fiecare persoană în parte (vene sau capilare fragile etc) sau sensibilitatea cutanată.

„Beţele de bambus reprezintă cele mai indicate instrumente pentru dizlocarea celulelor adipoase şi pentru reducerea stratului de grăsime. Cu ajutorul lor, terapeuţîi pot pătrunde mai adânc în ţesutul adipos, diminuându-i volumul şi reconturând astfel silueta în timp record. Nicio altă metodă de remodelare corporală non-invazivă nu se poate mândri cu asemenea rezultate.”, continuă specialistul?

Înainte de începerea masajului, pe întreg corpul se aplică ulei natural de cocos, atât pentru a facilita mişcările de rulare/rotire a beţelor de bambus, cât şi pentru a favoriza procesul de detoxifiere. Uleiul de cocos este preferat oricărei creme anticelulitice, doarece este cel mai eficient remediu natural de combatere a celulitei şi hidratare intensă a pielii, având o extraordinară putere lipoactivă (topire a grăsimilor) şi regenerantă (susţine elasticitatea pielii şi îi întăreşte bariera protectoare). În plus este 100% sigur pentru piele, nu produce reacţîi alergice şi nu conţine aditivi sintetici.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel