Cel mai bun lucru care ți se va întâmpla în septembrie, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

În timp ce vibrația toamnei este aproape de noi, astrele ar putea semnala un alt motiv pentru a încetini și a vă pune ordine în afaceri și planuri în această lună.

Află mai jos care este cea mai bună zi din septembrie din punct de vedere astrologic pentru semnul tău zodiacal, plus cum să te bucuri de ea din plin:

Berbec

Cea mai bună zi: 14 septembrie

S-ar putea să te afli în căutarea jumătății tale în această zi - sau poate reenergizat pentru a aprofunda legătura cu jumătatea semnificativă căreia îi ești deja devotat. Oricum ar fi, o energie vibrantă bubuie în jurul parteneriatelor în această zi, pe măsură ce guvernatorul tău planetar, Marte, se deplasează în Balanță și în a șaptea ta casă a relațiilor și alianțelor.

Taur

Cea mai bună zi: 10 septembrie

Un tip de dragoste profundă și emoțională este în aer pentru tine, Taur. În această zi, vei fi atras să petreci timp  cu cel mai bun prieten sau cu o persoană semnificativă, deoarece Venus, guvernatorul tău planetar, se mută în a șaptea ta casă a relațiilor și parteneriatelor. Odată cu această schimbare, însă, Venus se mută și în Scorpion, adăugând un sentiment de profunzime și intuiție la vibrația zilei. 

Gemeni

Cea mai bună zi: 20 septembrie

În calmul relativ dinaintea retroscenei, Mercur, conducătorul tău planetar, face un trigon armonios cu Jupiter, canalizând o expansiune radicală a orizonturilor tale. În timp ce Mercur se va afla în a cincea ta casă a creativității și a exprimării de sine, Jupiter se va afla în a noua ta casă a obiectivelor și a călătoriilor - iar combinația scoate la suprafață o multitudine de oportunități de creștere. Ai putea obține claritate cu privire la modul în care să aduci mai multă iubire și lumină în viața ta.

Rac

Cea mai bună zi: 17 septembrie

La începutul lunii vine Luna nouă în Fecioară, în timpul căreia vei simți cel mai mare efect de undă datorită faptului că ești guvernat de Lună. "Ai putea fi umplut de un sentiment de mai multă vitalitate și poftă de viață", spune Gailing, adăugând că localizarea Lunii în a treia casă a comunității din Rac ar putea să îți reorienteze interesele spre reconectarea cu un frate sau un coleg de serviciu, de asemenea. În general, însă, noutatea este la orizont în această zi: "Răsfoiți rafturile unei librării locale pentru noi lecturi sau luați un curs pentru a vă alimenta interesul de a învăța ceva nou", spune Gailing.

 

Leu

Cea mai bună zi: 29 septembrie

Este posibil ca Mercur să fie retrograd până la această dată, dar, în același timp, există o forță mai puternică pentru binele care se agită în cosmos pentru tine. Soarele, conducătorul tău planetar, face un trigon armonios cu Saturn, orientat spre rutină, inspirându-te să investești niște grăsime de cot pentru un randament demn de urmat. În special, acest efort ar putea ajunge departe în domeniul familiei și al vecinilor, deoarece Soarele se află în a treia ta casă a comunității locale, în timp ce Saturn se află în a șaptea ta casă a parteneriatelor și alianțelor. În acest scop, este o zi bună pentru a-ți nivela relația fie cu frații, fie cu vecinii prin intermediul unui gest frumos: Ridicați telefonul, trimiteți flori sau lăsați produse de casă la ușa lor, și veți fi răsplătiți la momentul potrivit.

Fecioară

Cea mai bună zi: 12 septembrie

Luna nouă din această lună are loc în semnul tău, plasându-se direct în prima ta casă a imaginii de sine și a personalității. Ca atare, în această zi vei fi destinată noutății, poate chiar în ceea ce privește aspectul tău. Ai putea fi inspirată să îți cumperi acea nouă ținută pe care o râvnești, să îți tunzi bretonul sau chiar să îți aplici un tatuaj temporar sau real pentru a arăta mai mult ție și lumii cine ești cu adevărat.

Balanță

Cea mai bună zi: 22 septembrie

În mod firesc, începutul sezonului Balanței îți aduce cea mai norocoasă zi a lunii, într-un mod deosebit. Când soarele intră în Balanță, care marchează și echinocțiul de toamnă, s-ar putea să descoperi că vrei să radiezi mai mult din tine însuți în lume și să ocupi mai mult spațiu decât de obicei, spune Gailing: "Simțul tău inerent al dreptății, înclinația pentru experiențe sociale și dragostea pentru frumusețe se pot simți amplificate în această zi". Pentru a îmbrățișa acest sentiment la maxim, ai putea chiar să organizezi o sărbătoare a echinocțiului cu prietenii, în timpul căreia ați putea face cu toții schimb de idei mărețe pentru a face din lume un loc mai echitabil în anul următor, sugerează Gailing.

 

Scoprion

Cea mai bună zi: 10 septembrie

O schimbare cosmică glorioasă vă face să vă simțiți în largul vostru: Venus se mută în semnul tău de Scorpion, aducând energia sa de mare plăcere și frumusețe chiar în sfera ta. "Chiar dacă nu ai schimbat nimic în ultima vreme în ceea ce privește aspectul tău, oamenii te vor lua mai mult în seamă astăzi", spune Gailing. "Radiezi un plus de frumusețe și misticism care îi face pe oameni să simtă o mai mare afinitate față de tine." Profitați de acest magnetism prin a vă lua prietenii pentru o ieșire în oraș sau servind încredere la prima întâlnire.

 

Segetător

Cea mai bună zi: 11 septembrie

Expansivul Jupiter, conducătorul tău planetar, intră în această zi într-un trigon armonios cu Venus, orientată spre dragoste și frumusețe, plasând mai direct în fața ta fie dorința, fie posibilitatea reală a unei relații romantice. Separat, s-ar putea, de asemenea, să te simți atrasă să îți aduni prietenii și să te mobilizezi în jurul unei cauze în care crezi profund, adaugă Gailing, deoarece Jupiter locuiește în a treia ta casă a educației și a vecinătății, în timp ce Venus se află în a unsprezecea ta casă a tovărășiei și a umanității în general.

 

Capricorn

Cea mai bună zi: 10 septembrie

Este posibil ca banii să te preocupe în această zi, Capricorn. Și nu doar în sensul mândriei tale obișnuite pentru munca ta, ci mai larg, în ceea ce privește modul în care ești apreciat. Conducătorul tău planetar, stăpânul tău de sarcini Saturn, face un trigon armonios cu Mercur, primul în a doua ta casă a finanțelor și resurselor, iar cel de-al doilea în a 10-a casă a carierei și reputației. Ai putea obține informații cheie pentru a înțelege dacă ar putea exista o oportunitate de a face mai mult din ceea ce îți place, cu un randament mai mare. Ținerea unui jurnal sau discuția cu un prieten te-ar putea ajuta să descoperi exact care ar putea fi această oportunitate.

Vărsător

Cea mai bună zi: 15 septembrie

Același tranzit cosmic de mai sus - Saturn face un trigon armonios cu Mercur - vă afectează diferit față de Capricorn, dar cu efecte pozitive similare. Cu Saturn în Vărsător (adică în prima ta casă a imaginii de sine și a personalității) și Mercur în a noua ta casă a obiectivelor și a expansiunii, acest trigon te poziționează bine pentru a adopta o viziune mai mare și mai imaginativă asupra lumii. "Nu fi surprins dacă această zi te face să te gândești la viața ta într-un mod diferit, pe măsură ce dobândești o nouă perspectivă asupra modului în care te miști prin lume", spune Gailing. Ca atare, considerați-o un moment pentru a învăța ceva nou: mergeți la un muzeu, urmăriți o emisiune de călătorie, luați o carte de filozofie sau scufundați-vă în orice lucru nou pentru dvs. pentru a îmbrățișa o mentalitate deschisă.

Pești

Cea mai bună zi: 20 septembrie

O realizare sau o revelație este în stele în această zi, Pești, în ceea ce privește ceea ce a funcționat sau nu într-o relație anterioară. Asta datorită Lunii pline - cunoscută pentru a manifesta intuiții periate din trecut - care se află în semnul tău în această zi, pe fundalul unui Soare în Fecioară în a șaptea ta casă a parteneriatelor. Ca atare, ar putea fi o zi excelentă pentru a petrece timp cu cineva important pentru tine, cu un ochi ascuțit pentru ceea ce vă face pe amândoi să vă simțiți bine și cum ați putea să vă consolidați conexiunea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel