Cel mai bun lucru care ți se va întâmpla în octombrie, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Fiecare semn zodiacal are ceva diferit pregătit de către astre pentru luna octombrie 2021. Află mai jos care este cel mai bun lucru care ți se va întâmpla în această perioadă.

Berbec

Cea mai bună zi: 8 octombrie

Un nou nivel de conexiune emoțională se profilează la orizont pentru Berbeci. Conducătorul tău planetar, Marte, se alătură Soarelui în a șaptea ta casă a parteneriatelor, dând un impuls importanței și impactului uneia sau mai multor relații apropiate din viața ta."S-ar putea să te simți deosebit de energizat de petrecerea timpului cu un altul", spune Gailing. Cu alte cuvinte, o seară de întâlnire reușită - sau o ieșire în grup de prieteni - este în stele pentru tine.

 

Taur

Cea mai bună zi: 28 octombrie

Vei avea toate sistemele în funcțiune când vine vorba de munca ta. Asta pentru că, în această zi, planeta care te guvernează, Venus, face un sextil armonios cu planeta expansivă Jupiter, care locuiește în a 10-a ta casă a carierei. "Dacă există un proiect de colaborare pe care ai fost interesat să îl urmezi la locul de muncă, analizează-l mai în detaliu pentru a vedea cum să procedezi", spune Gailing. "Alternativ, unul care a fost în curs de desfășurare poate da roade". Oricum ar fi, veți fi în ton cu viața voastră și veți fi la înălțime.

 

Gemeni

Cea mai bună zi: 9 octombrie

O grămadă de planete vor conspira pentru ca această zi să fie una electrizantă din punct de vedere intelectual pentru tine. Pentru a fi mai exact, Soarele, Mercur și Marte se mută în a cincea ta casă a plăcerii și a energiei creative. "Nu numai că te-ai putea trezi gândind foarte repede, dar ai putea simți și nevoia de a te arunca cu capul înainte într-un proiect creativ sau de a convoca o audiență pentru un proiect care este în curs de desfășurare", spune Gailing.

 

Rac

Cea mai bună zi: 6 octombrie

Fă-ți loc pentru o energie de Lună mare în această zi: Luna nouă în Balanță - care are loc în casa a patra a casei tale, a casei și a familiei - are un efect major asupra emoțiilor tale, deoarece luna este guvernatorul tău planetar. Ca urmare, vei fi inspirat să petreci o zi cu infuzie de autoîngrijire acasă, poate adăugând accente moi sau senzoriale în spațiul tău pentru a apela la factorul confortabil, spune Gailing. Separat, în domeniul dinamicii familiale, ai putea descoperi că recunoașterea a ceea ce simți sincer despre o relație ar putea cataliza un nou început.

Leu

Cea mai bună zi: 15 octombrie

Jupiter, cu vibrații pozitive, te onorează astăzi cu vitalitatea sa. În plan ceresc, face un trigon armonios cu guvernatorul tău planetar, Soarele, în timp ce locuiește în a șaptea ta casă a parteneriatelor. Această schimbare cosmică ar putea aprinde o dorință de a învăța mai mult și de a-ți extinde lumea, spune Gailing. "În timp ce alți oameni nu sunt cu siguranță singura cale de a-ți crește baza de cunoștințe, este posibil să vrei să împărtășești o experiență educațională cu cineva astăzi, mai degrabă decât să o faci de unul singur", spune ea. "Va fi cu atât mai îmbucurător".

 

Fecioară

Cea mai bună zi: 9 octombrie

Aceeași aglomerare planetară care a declanșat energia intelectuală pentru Gemeni - Soarele se alătură lui Mercur și Mercur se alătură lui Marte - se regăsește în mare măsură și în prognoza ta cosmică, Fecioară. (Din punct de vedere astrologic, acest lucru se datorează faptului că atât Gemenii, cât și Fecioara sunt guvernate de Mercur.) Pentru tine, însă, toate aceste planete conduc mișcări importante în domeniul banilor, deoarece toate se deplasează în a doua ta casă a finanțelor. "Este posibil să descoperi idei pentru a-ți îmbunătăți statutul financiar și, de asemenea, ai putea fi mai predispus să faci o mare risipă", spune Gailing. Doar asigurați-vă că este ceva ce vă doriți cu adevărat (veți ști) înainte de a vă încărca.

Balanță

Cea mai bună zi: 6 octombrie

Noutățile sunt în ordine de stele pentru tine. Luna nouă din această zi se află în semnul tău - adică în prima ta casă a identității și a imaginii de sine - ceea ce face ca puterea sa să fie cu atât mai puternică. "S-ar putea să simțiți impulsul de a schimba lucrurile în ceea ce privește imaginea pe care o proiectați", spune Gailing, "ceea ce ar putea însemna să vă cumpărați o nouă ținută, să vă vopsiți părul sau pur și simplu să vă schimbați avatarul de pe rețelele de socializare." Schimbarea te va lăsa probabil mulțumit, deși Gailing sugerează să procedezi cu puțină prudență când vine vorba de ceva permanent, deoarece Mercur este încă retrograd în semnul tău până pe 18 octombrie.

 

Scoprion

Cea mai bună zi: 30 octombrie

Puterea și forța interioară sunt la îndemâna ta în această zi. Conducătorul tău planetar, Marte, se mută în semnul tău, unde va locui până pe 13 decembrie și unde este, de asemenea, cel mai în largul său și acasă. Ca atare, te vei simți incredibil de conectat și de pornit - poate chiar capabil să muți munții proverbiali, spune Gailing. Ea sugerează să profiți de valul acestei energii de încărcare prin scrierea oricăror scopuri sau obiective care ies la suprafață, pentru a avea un loc în care să îți direcționezi voința în următoarea lună și peste.

 

Segetător

Cea mai bună zi: 18 octombrie

Îți amintești de toată energia activă, de înaintare legată de Jupiter staționând direct? Ei bine, Săgetătorule, tu ești semnul destinat să o simți cel mai mult, având în vedere că guvernatorul tău planetar nu este nimeni altul decât însuși Jupiter expansiv. Când va deveni direct, se va afla în a treia ta casă a educației, a vecinătății și a fraților, dând un impuls acestor domenii din viața ta. În acest scop, ai putea găsi o nouă modalitate de a te conecta cu un membru al familiei, ai putea descoperi ceva nou de învățat sau ai putea da peste o bijuterie ascunsă în zona ta, spune Gailing.

 

Capricorn

Cea mai bună zi: 10 octombrie

Puteți beneficia în mod direct de faptul că Saturn, stăpânul vostru planetar, staționează direct în această lună. Mai exact, acesta intră direct în a doua ta casă a resurselor, ceea ce ar putea aduce o bogăție de bun augur. Poate că un element al recentei tale frugalități va da roade (la propriu), sau pur și simplu te poți întâlni cu acel sentiment bogat de împuternicire care vine din faptul că lucrezi din greu la bugetul personal, spune Gailing. Oricum ar fi, ceva urmează să se concretizeze, în ceea ce privește banii.

 

Vărsător

Cea mai bună zi: 10 octombrie

Te poți aștepta ca Saturn care staționează direct în această zi să aibă un impact visceral asupra ta. În timp ce Uranus este considerat conducătorul tău planetar din zilele noastre, Saturn este conducătorul tău antic și, cu locația sa actuală în Vărsător, ești destinat să simți impulsul înainte într-un mod important. "Acesta este ceva ce s-ar putea să fi așteptat de-a lungul ultimelor luni", spune Gailing. "Ai muncit din greu pentru a înțelege mai mult despre ce ești - și despre ce vrei să fie viața ta - și claritatea se simte ca și cum ar sosi".

 

Pești

Cea mai bună zi: 18 octombrie

Un sentiment mai mare de conștiință spirituală s-ar putea manifesta în această zi pentru tine. În timp ce Neptun este considerat conducătorul tău planetar modern, Jupiter, orientat spre credință, este conducătorul tău antic - și, la rândul său, staționarea directă a lui Jupiter în această zi va avea, cu siguranță, un efect profund și asupra ta. Deoarece locuiește în casa a 12-a a înțelepciunii tale interioare și a legăturilor ancestrale, mișcarea sa înainte te-ar putea îndrepta spre o relație mai încrezătoare și mai pozitivă cu tine însuți, spune Gailing. Este o zi bună pentru a petrece ceva timp liniștit singur, reflectând sau făcând orice activitate care se simte deosebit de hrănitoare pentru suflet, potrivit msn.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel