Cel mai bun ceai pentru IMUNITATE. Aveți nevoie doar de trei ingrediente

Data publicării:
Ceai pentru imunitate, sursa pixabay/ autor Kristina Hansen
Descriere foto: Ceai pentru imunitate, sursa pixabay/ autor Kristina Hansen

Imunitatea este cel mai important lucru în viața oricărei persoane. Această rețetă de ceai este extrem de simplă și aveți nevoie doar de trei ingrediente.

Protejarea și întărirea sistemului imunitar ar trebui să reprezinte una dintre preocuparile majore în viața oricărei persoane, deoarece imunitatea este singura barieră cu care organismul poate contracara amenințările exterioare.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care ste cel mai bun ceai pentru imunitate, care se face foarte ușor în casă, doar cu ajutorul a trei ingrediente.

"Se ia o lingură cu vârf de oregano sau busuioc, o lingură cu vârf de sunătoare şi una mare cu mentă. Se amestecă toate la un loc şi turnăm un litru de apă peste, fierbem şi lăsăm acolo 10-15 minute.

Bem acest ceai fără să separăm de plantă şi bem seara înainte de culcare. Cei care nu consumă apă destulă, pot bea de după-amiaza", a recomandat Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel