Cel mai așteptat duel de forță de la fermă a adus două eliminari neașteptate. ”Nu era drumul pe care mi-l doream”

Data actualizării: | Data publicării:
foto Ferma: orășeni vs săteni
Descriere foto: foto Ferma: orășeni vs săteni

Competiția este foarte dură, însă doar cei puternici rezistă până la capăt. Eliminarea a fost una una imprevizibilă.

”Ca om...îmi pare sincer rău”, acestea au fost cuvintele spuse de Gabriel Toader la finalul duelului de eliminare de aseară! Bogdan Stoica și Anda Adam au pierdut duelul cu Andrei Stoica și Elena Chiriac și au plecat acasă, cu capul sus și cu siguranța că au demonstrat că sunt niște luptători.

La final de drum, Anda Adam a ținut să amintească de fetița ei, la care i-a stat gândulde la un capăt la altul și la faptul că acest show a fost un nou început pentru ea: ”Aici m-am regăsit. Mă întorc pregătită acasă”. Bogdan și-a declarat dezamăgirea de a pleca acasă, încă din această etapă:Nu era drumul care mi doream să se termine aici, a spus el. 

Când toți fermierii au părăsit arena, Mihaela l-a cunoscut pe noul concurent: Augustin Viziru! Fără doar și poate, amintirea primului sezon i-a rămas și acum în minte, iar finalul care l-a lăsat fără marele premiu i-a dat puterea de a-și găsi forța pentru a o lua din nou de la capăt! Înaintea de prima zi în Fermă, Augustin a declarat: ”Ferma este un șoc social, iar indiferent cât de bine i-aș cunoaște din presă sau articole pe ceilalți concurenți, pentru că pe majoritatea nu-i știu personal, până nu interacționez cu ei, nu apuc să îmi formez vreo părere. Mi-a rămas acolo undeva faptul că am avut trofeul în mână...și mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea să revin”, potrivit PRO TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel