Cel de-al patrulea sezon al serialului ''Stranger Things'' va fi lansat în vara anului 2022

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Serialul ''Stranger Things'' va reveni cu cel de-al patrulea sezon al său în vara anului 2022, au anunţat sâmbătă reprezentanţii platformei de streaming Netflix.

Un nou teaser pentru următorul sezon al acestui popular serial TV prezintă personajele Eleven (Millie Bobby Brown) şi Will (Noah Schapp) după mutarea lor în California, unde Eleven pare să întâmpine dificultăţi de adaptare.

Cu toate acestea, într-o scrisoare expediată lui Mike (Finn Wolfhard), care este folosită ca narator al noului teaser, Eleven nu îi dezvăluie nimic din dificultăţile sale: "Îmi place chiar şi şcoala, acum. Mi-am făcut mulţi prieteni. Chiar şi aşa, abia aştept vacanţa de primăvară, pentru că voi putea să te revăd. Vom avea cea mai frumoasă vacanţă de primăvară din toate timpurile".

Imaginile din noul teaser sugerează că lucrurile nu se vor petrece deloc în acest fel, întrucât prezintă împuşcături, explozii, o urmărire cu automobilul, precum şi o scenă în care Joyce, interpretată de actriţa Winona Ryder, se uită îngrozită la o păpuşă cu aspect sinistru.

Producătorii serialului au anunţat şi titlurile episoadelor care vor alcătui noul sezon.

Noul teaser şi noile informaţii despre episoadele celui de-al patrulea sezon au fost dezvăluite cu ocazia Stranger Things Day (Ziua Stranger Things), sărbătorită pe 6 noiembrie - o dată din 1983, când personajul Will Byers a dispărut din Hawkins, un oraş din statul american Indiana, în episodul de debut al primului sezon din acest serial TV., relatează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel