Cei mai cunoscuți artiști pasionați de poker

Data actualizării: | Data publicării:

Pokerul reprezintă o activitate prin care foarte mulți oameni aleg să se distreze, astfel că nu este de mirare că și foarte mulți artiști au această pasiune.

În rândurile următoare, iată 5 dintre cei mai cunoscuți artiști pasionați de poker:

1. Nelly - Cântărețul de muzică rap este faimos în întreaga lume și a vândut milioane de discuri. Totuși, atunci când nu înregistrează melodii, el are numeroase activități. Și-a creat propria companie de băuturi energizante, dar are și un ONG și se implică în diverse cauze sociale. De asemenea, a jucat și în câteva seriale de televiziune, inclusiv în CSI: New York. Nelly mai este cunoscut însă și pentru pasiunea pentru poker și a luat parte la câteva dintre turneele cele mai importante, inclusiv la World Series of Poker. Ce-i drept, premiile de la aceste turnee LIVE sunt puțin peste 6 mii de dolari. El adoră însă să joace alături de multe celebrități, inclusiv actori de la Hollywood. Spune că pokerul reprezintă pentru el o activitate foarte distractivă și relaxantă, dar a avut și un moment în care s-a enervat în timpul unei partide.

2. Scott Ian - Chitaristul care a fost membru fondator al trupei de rock Stromtroopers of Death, a prezentat The Rock Show pe VH1 și a fost protagonist în mai multe emisiuni dedicate muzicii rock. El a luat parte recent la mai multe concerte ale trupei the Damned Things și a avut o colaborare și cu formația Mr. Bungle. Scott Ian a descoperit pasiunea pentru poker cu ocazia unui show de la VH1, pe nume Rock & Rock Celebrity Tournament, unde a învins nume grele. De atunci a început să devină pasionat de online poker, dar a participat și la mai multe turnee live. El a spus într-un interviu că a reușit să progreseze foarte mult după ce a jucat poker online. "Am devenit jucător de poker dintr-o întâmplare. Nu jucasem Texas Hold'Em niciodată, dar am câștigat acel turneu. Apoi am luat lecții de poker online de la profesionist și am început să joc. Îți dă o stare de spirit bună jocul de poker. În plus, este unul dintre lucrurile pe care le-am luat cel mai în serios în viața mea", a declarat Scott Ian într-un interviu.

3. Jerry Cantrell - Liderul trupei de hard rock Alice in Chains, este mare pasionat de poker. Astfel, el a apărut în mai multe show-uri televizate despre poker, alături de alte celebrități. A jucat inclusiv în scopuri caritabile, dar a găzduit și propriile partide de poker la care au luat parte alți artiști din industria muzicii rock. Pasiunea sa pentru poker este foarte mare, motiv pentru care și-a deschis inclusiv un bar cu numele Dead Man's Hand într-un oraș cu o semnificație aparte pentru jocurile de noroc, Las Vegas. Ajuns la vârsta de 55 de ani, Jerry Cantrell a ajuns să cunoască faima la începutul anilor '90. El a avut și colaborări cu Heart, Ozzy Osbourne, Metallica, Pantera și Circus of Power.

4. Joni Mitchell - Cântăreața canadiană ajuns la vârstă de 78 de ani nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru poker. De altfel, în două dintre melodiile sale se face referire și la atașamentul pe care îl are pentru acest joc. Spre exemplu, în piesa "Song for Sharon", ea cântă despre modul în care își poate păstra calmul la masa de poker, dar cum nu o poate face în dragoste. În orice caz, Joni Mitchell este o artistă de top, care a interpretat melodii folk, pop, rock și jazz. De altfel, ea a câștigat nu mai puțin de 9 premii Grammy și a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1997. Revista Rolling Stone a numit-o una dintre cele mai bune creatoare de melodii din istorie. Este foarte respectată și a lansat ultimul său album de studio în anul 2007. 

5. Josh Homme - A contribuit la înființarea trupei rock Queens of the Stone Age în anul 1996, iar doi ani mai târziu a fost co-fondator la Eagles of Death Metal. A colaborat și cu alte formații precum Foo Fighters, Arctic Monkeys și Run the Jewels. În plus, iubește să facă acte filantropice și a ajutat numeroase probleme cu dizabilități. În timpul liber adoră să joace poker și a fost prezent la mai multe turnee. De asemenea, joacă și alături de alți artiști de muzică rock. Calitățile sale au fost lăudate adesea de adversari și calmul pe care îl are la masă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Editor Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel