Cei cu cifră de destin de FOC, favorizați în mai, septembrie și octombrie. Numerologul Romeo Popescu: Să PROFITE! Sunt pe val

Data publicării:
Numerologie, sursa pixabay/ autor tigerlily713
Descriere foto: Numerologie, sursa pixabay/ autor tigerlily713

Numerologul Romeo Popescu a vorbit despre oamenii cu cifră de destin de foc, cifre foarte puternice, și despre ce-i așteaptă. 

”În lunile mai, septembrie, octombrie, vor fi favorizați ”cei cu cifră de destin de foc. Cifrele de destin de foc sunt 1, 5 și 9. Eu aș sfătui oamenii cu cifre de destin de foc, adică 1, 5 și 9, să profite de dinamica evenimentelor și, profitând de dinamica evenimentelor, fiind cifre foarte puternice, 1, 5 și 9, care nu acceptă un om nehotărât, dual, dacă ai destinul ăsta și știi ce vrei de la viață, îi îndemn să profite foarte mult, pentru că sunt pe val. Dacă nu știu ce vor de la viață, cine sunt în relație cu viața, cu prietenii, cu societatea, visurile și obiectivele, o să-i dea peste cap lunile astea” a spus numerologul Romeo Popescu, în emisiunea ”Ce se întâmplă?” de la DCNewsTV, realizată de Răzvan Dumitrescu. 

Cum se calculează cifra de destin: Se adună cifrele din data nașterii. De exemplu: 17 septembrie 1991: 17 + 9 + 1991= 2017. Apoi se adună 2 + 0 + 1 + 7= 10. Apoi se adună 1 + 0= 1, aceasta fiind cifra de destin. 

Vezi mai multe pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel