Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. Face minuni în această zi

Data publicării:
Sfântul Gheorghe, sursa crestinortodox.ro
Descriere foto: Sfântul Gheorghe, sursa crestinortodox.ro

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe este unul dintre cei mai mari și mai populari sfinți sărbătoriți de români. Sfântul Gheorghe este sărbătorit de credincioşi în fiecare an, pe 23 aprilie. Rugăciunile care îi sunt închinate au o putere foarte mare dacă sunt înălțate în această zi.

Rugăciunea către Sfântul Gheorghe este grabnic ajutătoare și ajută oamenii să treacă peste toate greutățile vieții. Credincioșii de pretutindeni le folosesc pentru a cere iertare pentru păcatele lor, pentru miluire sau pentru a scăpa de toate slăbiciunile fie trupești, fie sufletești.

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Mare Mucenic Gheorghe

„Ca un izbăvitor al celor robiți și celor săraci folositor, neputincioșilor doctor, conducătorilor ajutător, Purtătorule de biruință, Mare Mucenice Gheorghe, roagă pe Hristos Dumnezeu să mântuiască sufletele noastre!

Tu, Mare Mucenic Gheorghe, care împreună cu cei fără de trup ești și toate le cunoști din timp și carele de purtătorii de nevoință ești cinstit, miluiește-ne pe noi păcătoșii.

Vino, Sfinte Gheorghe și luminează mintea mea, pentru ca să cunosc eu păcatele ce le-am săvârșit; mișcă inima mea ca să mă hotărăsc și să mă îndrept; ajută necredinței și slăbiciunei mele și scapă-mă cu harul tău de păcatele cele trupești și sufletești.

Totdeauna numele tău arată înălțimea rânduielilor tale, căci după chemarea lui Dumnezeu, te-ai arătat cu cuviință slujitor vrednic al Cuvântului, Dumnezeu-Omului.

De aceea cu laude te fericim pe tine Sfinte Gheorghe, care ai trecere în fața lui Dumnezeu Tatăl. Binecuvântează-ne pe noi și fă rugăciunile noastre să fie de folos. Amin”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel