Cea mai norocoasă zi din săptămâna 3 - 9 aprilie 2023, pentru fiecare semn zodical

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor v Jana Niggeloh
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor v Jana Niggeloh

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai norocoasă zi: Luni, 3 aprilie 

Mercur este planeta comunicării, ceea ce reprezintă o temă importantă în fiecare fațetă a vieții tale. Pe măsură ce Mercur tranzitează diferite semne zodiacale, se va manifesta diferit pentru tine în cadrul vieții tale, dar săptămâna aceasta îți oferă un dar strălucitor, deoarece intră în a treia ta casă a comunicării. În timp ce să îți iei timp și să spui ceea ce trebuie spus pentru a crea planurile la care visezi poate fi frustrant uneori, săptămâna aceasta este, de asemenea, ceea ce îți va oferi norocul pe care îl cauți.

Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 6 aprilie 

Luna Plină în Balanță din această săptămână cade în a șasea ta casă a sănătății, aducând în discuție teme legate de rutina zilnică, obiceiurile alimentare, regimurile de antrenament și chiar ceea ce te face să te simți cea mai bună persoană a ta. În timp ce acest lucru se întâmplă, Jupiter și Chiron se vor opune Lunii pline din Berbec, activând temele inconștiente din a douăsprezecea ta casă. Este posibil să vă dați seama că ceva ce ați făcut până acum sau chiar o mentalitate veche vă reține, permițându-vă să puneți în aplicare schimbările astfel încât să vă puteți da seama cu adevărat că sănătatea voastră generală este cel mai mare atu al vostru.  

 

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 7 aprilie 

Pești este semnul zodiacal care îți guvernează a zecea casă a carierei. Cu Neptun aici, în această săptămână, în timp ce face sextilitate cu Venus în Taur, stăpânul celei de-a douăsprezecea case a ta, ai putea descoperi dorințe sau vise ascunse care te vor ajuta să îți construiești o carieră mai împlinită. Există un impuls acum pentru a-ți descoperi pasiunea sau scopul, care ar putea atinge o nouă conștientizare importantă pe măsură ce această energie atinge punctul culminant.

 

Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 7 aprilie 

A noua ta casă a norocului este guvernată de semnul zodiacal al Peștilor, unde se află în prezent Neptun. Neptun se referă la vise și la a vedea lucrurile cât se poate de optimist. Pe măsură ce Venus în Taur, stăpânul celei de-a unsprezecea case a prietenilor' face sextilitate cu Neptun în Pești, s-ar putea să vă vină brusc o idee despre cum să vă bucurați de o nouă oportunitate de expansiune cu un prieten sau o persoană dragă. Uneori, cel mai mare noroc constă în utilizarea resurselor marii companii pe care o întreții.  

 

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 6 aprilie 

Balanța îți guvernează a treia casă a comunicării. Cum Luna Plină are loc aici în această săptămână, este o ocazie excelentă de a te concentra pe temele parteneriatului, echilibrului și chiar a reciprocității în viața ta. Luna Plină în Balanță îți va permite să ai tact acolo unde este necesar, dar cu Jupiter și Chiron în Berbec opunându-se acestei lunare, nu te vei sacrifica pentru altcineva sau chiar pentru idealuri învechite. Acest lucru vă permite să vă îmbrățișați propriul adevăr ca fiind simbolul vostru norocos în zilele următoare.  

 

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 6 aprilie 

Temele regulii tale de a doua casă sunt legate de valoare și de respectul de sine. Cum Luna Plină din Balanță are loc aici în această săptămână, este o șansă nu doar de a reflecta dacă valorile tale sunt aliniate cu valoarea ta personală, ci și de a culege unele recompense financiare pentru munca și deciziile din trecut. Opuse Lunii, Jupiter și Chiron în Berbec vor contribui la aducerea unei energii transformatoare aici, împreună cu o vindecare care ar putea să vă asigure că vă intrați mai deplin în puterea voastră.  

 

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 6 aprilie 

Luna Plină anuală are loc săptămâna aceasta și este exact evenimentul pe care îl așteptai. În propriul tău semn, activează teme din jurul primei tale case a credințelor, dorințelor și nevoilor. În timp ce acest lucru se întâmplă, Jupiter și Chiron în Berbec îți evidențiază a șaptea casă a relațiilor. Oricât de mult ai fi fost deja în această călătorie de vindecare, există întotdeauna loc pentru a deveni mai profundă, mai ales atunci când înseamnă că vei fi mai liberă să trăiești o viață adevărată pentru tine, deoarece nu mai rămâi tăcută cu privire la lucrurile care contează.  

 


Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 7 aprilie  

Marte în Rac va aduce tot felul de răsturnări de situație pozitive pe măsură ce îți luminează a noua casă a expansiunii și norocului. Mercur este planeta comunicării, așa că așteaptă-te la unele conversații sau comunicări scrise cu privire la noi oportunități, călătorii sau chiar aspecte ale călătoriei tale spirituale, așa cum face sextilul său cu Marte în Rac. Chiar dacă lucrurile s-au simțit provocatoare în ultima vreme, aceasta este săptămâna în care te poți aștepta să începi să vezi o schimbare în bine.  

 

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 7 aprilie  

Mercur se află în prezent în a șasea ta casă a sănătății, în timp ce tranzitează Taurul. Acest lucru te ajută să reflectezi și să comunici despre schimbările pe care le poți face pentru a aduce un sentiment mai mare de sănătate generală pentru mintea, corpul și spiritul tău. Săptămâna aceasta, pe măsură ce Marte în Rac activează a opta ta casă a transformării, te afli în spațiul necesar pentru a face unele schimbări cu adevărat durabile în bine, ceea ce îți va deschide ușile către oportunitățile pe care le-ai sperat.  

 


Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi: Joi, 6 aprilie 


Balanța îți guvernează a zecea casă a carierei. Săptămâna aceasta, când Luna Plină are loc aici, este o șansă de a recunoaște echilibrul și stabilitatea mai mare pe care le-ai creat în viața ta profesională și de a-ți da spațiu pentru a face schimbări dacă este cazul. Cu Jupiter și Chiron în Berbec ocupând a patra ta casă a căminului, ai putea descoperi că această lunare îți oferă spațiul necesar pentru a găsi un echilibru mai mare între muncă și casă, mai ales dacă îți asumi oportunitatea de a te vindeca.  

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 6 aprilie 


Cea mai norocoasă parte a hărții tale este casa a noua, care guvernează expansiunea și abundența. Casa a noua guvernează, de asemenea, călătoriile, aventura, educația și chiar spiritualitatea. Deoarece Luna Plină din Balanță are loc aici în această săptămână, ea oferă emoție și oportunități de îmbrățișat pentru a aduce mai mult noroc în viața ta. Atunci când simți că trăiești în aliniere cu universul, nimic nu te oprește să profiți de fiecare moment.  


Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 6 aprilie 


Casa a opta din harta ta natală guvernează transformarea, moștenirea și chiar intimitatea. În săptămâna care urmează, pe măsură ce Luna Plină în Balanță are loc aici, vei vedea unele rezultate pozitive pentru acțiunile din trecut și un spațiu pentru ce schimbări să încorporezi pentru un mai mare echilibru și pace în viața ta. În opoziție cu Luna Plină, Jupiter și Chiron se află în Berbec, a doua ta casă a valorii, reprezentând totul, de la stima de sine până la finanțe. S-ar putea ca norocul pe care îl cauți să fie cel pe care îl găsești în interiorul tău.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel